Guest Izzy Waan Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Piesa compusa cu ceva timp in urma cand nu aveam trupa si incercam un proiect solo..... Orice parere e binevenita ( despre piesa...of course )
Guest Izzy Waan Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 sunt fan Mike Oldfield pe viata....si mai sunt fan Curved Air,Yes....Pink Floyd-ul cel putin e religie la mine.....
malex Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Oldfield si Floyd... asta se simte (puternic) in piesa ce ai postat-o
Guest Izzy Waan Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cunoscator,cunoscator.......te hranesti si tu din acelasi spectru de lumina ??
malex Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cunoscator,cunoscator.......te hranesti si tu din acelasi spectru de lumina ?? io-s mielu bland... trag de la mai multe tzatze
Guest Izzy Waan Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 asta-i bine.....muzica de fuziune ma pasioneaza si pe mine foarte tare.....
Guest Stiv Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 misto inceputu cu background noise si arpegiile alea care se repeta , da clapa aia midi care intra cu melodia aia ciudata kinda spoils it for me, ma calca pe nervi, parca e din legend of kyrandia(old ms-dos adventure game) sau din noir(anime). nu prea isi are locu aici. eu as fi mers pe arpegiile alea cu reverb si as fi facut un build-up , intra si basu , niste tobe care incepeau din ce in ce mai tare si duceam totul la un climax , intr-o dezlantuire totala de crash, ride, chitara cu overdrive , si stringuri. ceva de genu less mike oldfield si baroc de-ala, more sigur ros and mogwai si post-punk. acu fiecare cu gusturile lui. am cam aberat . oh well..
Guest Izzy Waan Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 in vremea aia distorsurile ma calcau pe mine pe nervi.......si oricum nu am intentionat sa duc totul la acel climax......de acord cu faptul ca e o tema care se repeta obsesiv !! thanks for feedback !
Metabog Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Orga aia hammond ma innebuneste. E prea tare... daca ar canta si trupa mea asa ceva... You rock. I'll see you on the dark side of the moon.
Guest Izzy Waan Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 on the dark side of the moon....hope I'll get there pretty soon........
karpi Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 e ok , vezi ca nu e destul de cursiva treba , lasa sa sune instrymentele , cam prea stacat este totul si rigid , altfel e interesant
Recommended Posts