www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce s-a intimplat cu Vama Veche?

Recommended Posts

Posted
  midnight rider said:

nimic nu mai e ce a fost.trebuia s=o lase dreq in pace de Vama,dar vezi,doamne,ei au vrut s-o salveze :) in 3 ani nu mai ramane nimic din vechea vama,o sa fie plina de fite si curve si interlopi

.....si de aceea merg anu asta la 2Mai...cu cortu frumusel , liniste. si gata...o chitara , o undita, un peste la gratar...o berica ...o tabla....si poa' sa isi bage stuful unde vor ei ...( nush daca ati observat dar vama devine o mamaia mai mica....cu toate hotelurile si mertzanele din care gajaie manele)...

Posted

Bajeti, am auzit ca se tine in Mangalia Stufu' anu' asta.. asa ca interesati-va si voi.. nu stiu cit este de adevarat, dar nu m-ar mira.

Da bajeti, s-a facut Bavaria in Vama. Asteptam 290-ul, nu? Ce drecu.. doar e la moda. Apoi se poate recurge la programul "Votati pentru Maneaua Veche".. si gata si cu Vama.

Posted
  Cosu said:

M-as mira sa stii tu mai bine ca organizaotorii . Pe siteul oficial zice 1-2 septembrie vama veche

http://www.stufstock.com/main.php

:) sa moara pestii! numa' cacaturi de trupe! Altar ar fi o treaba.. da' numa' de cinta dupa "Born again".

Nasol de tot.. anu' trecut m-am dus pentru Semnal M si Nightlosers.. care nightlosers au lasat de dorit pentru simplul fapt ca au enit cu un gay dupa ei.. a fost execrabil ala.. si mamaia cinta mai bine decit el :) da' in fine.. ideea e ca sunt curios cine s-o mai duce :)

Guest nothin
Posted

haahaaa ce tare canta protest urban

looks like a job for the constanta moshpit crew :)

Posted
  bones said:

salvaţi vama veche de mircea toma!

Am sa-ti platesc drept de autor pentru replica asta,caci am s-o folosesc cat de des pot.BTW,noua(Midnight Express) ne-au spus ca suntem prea comerciali pentru festivalul asta

Guest nothin
Posted

:) pe bune ?

au cam luat-o pa aratura baietii ...

bine acuma nu cred ca au fost vreodata pe calea cea buna dar fie...

evident emil canta... ei nu-s delooooc comerciali :)

:)

Guest Eugen_G
Posted

Scopul Stuffstock a fost vreodata sa salveze Vama Veche?

Guest nothin
Posted

am eu o idee care s-ar putea sa se apropie de un adevar paluzibil

un nene s-a trezit intr-o zi sa salveze vama veche si probabil a venit cu ideea ca daca strage mai multi oameni la un loc se face...

eh acuma cum strangi mai multi oameni ?

pai un concert cu multe trupe pare o idee buna nu ?

NU

oamenii nu merg la concerte ca sa stranga gunoaie (merg ca sa le faca :) ), ci sa ca se distreze etc....

si porbabil ca atunci sponsorii au aparut si evident ca ei au vazut o ocazie de a face bani/reclama :)

sper ca nu a sunat prea mult a propaganda anarhista :):(

Posted
  Eugen_G said:

Scopul Stuffstock a fost vreodata sa salveze Vama Veche?

Fratilor, ce inteleg "demaratorii" sau "promotorii" sau cum vreti voi sa-i numiti si totodata OAMENII dE RIND prin

"salvati vama veche"???????????

oricum consider chestia asta o porcarie!

In consecinta, baieti, salvati vama veche! S-a deschis bavaria pub, asteptam Manele 290.. atunci va fi salvata definitv, right?

Posted
  jules said:

idem. is prea snoaba ca sa ma duc in vama oricum.

De acord cu tine !!! Nu am chef sa vad tot felu de distrusi care iti cer 5 mii sa faca un dus ... ce dreaq ... este atata apa.

Pana acu vreo 8 ani mergeam aproape in fiecare an fiindca tatal meu era instructor de arte martiale si faceam acolo stagii de pregatire. De cand au inceput sa vina o multime de gura gasca nu s-a mai facut !!

• 3 weeks later...
Guest Eugen_G
Posted

Este o tema care a facut sa "curga" multa "cerneala" in media noastra.Vreau sa extind un pic tema discutziei shi la Salvatzi Roshia Montana.

In amanfoua situatziile se face mult "caz'' de salvare.DAR CONCRET NU S-A SALVAT NIMIC.Din contra ash zice.

De ce nu s-ar vorbi de reevaluare sau reconsiderare a situatziilor?S-ar putea oare face o analiza mai reala,mai concreta a problemelor din cele doua zone?Shi sa se vina,in urma analizelor,cu solutzii CONCRETE de atenuare macar a efectelor "deranjamentelor"(ca sa zic asha) din cele doua zone.

E ca shi cum ai avea 2 moshteniri shi vine cineva shi spune:"-Pot sa vand ce ai tu prin casele tale moshtenite?

-Da.

-Pot sa stau temporar in casa ta?

-Da.

-Pot sa daram casa cand plec din ea?

-Cu placere."

Poate ca am exagerat un pic dar cateodata asha imi pare ca se prezinta situatzia.