DuDu90 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZqulFAJP7qc Ceva mai, raw :x, cum s-ar zice Sper sa va placa, thanks! 1
BucurAdrian Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) mersi! da, mare fan si eu la fel .. fa un cover la civil war .. cred ca ar iesi ff tare la cum canti .. foarte tare tricou cu slash .. vreau si io unu )) Edited January 19, 2012 by BucurAdrian
DuDu90 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 si eu la fel .. fa un cover la civil war .. cred ca ar iesi ff tare la cum canti .. foarte tare tricou cu slash .. vreau si io unu )) Mersi, o sa fac, am multe requesturi si multe care vreau eu sa le fac . Cat despre tricou ,asta ce il am e cu guns n roses, cred ca e cel mai "generic", l-am din Bestial, restu ce le am is de pe ebay
Bedivan Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Foarte tare coverul, Dudu! Felicitari pt o treaba buna! Si chitara e foarte frumoasa. Poti sa imi zici si mie cum ai inregistrat sunetul, te rog?
manbearpig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 E binisor, dar la solo imi suna cam fals (la un moment erai chiar "out", si aici nu merge, ca nu e jazz). Ai grija la benduri (atat la intonatie cat si la rapiditatea cu care urci pana la nota dorita) si lucreaza in primul rand la frazare (aia e cheia ca sa suni profi). Sparge solo-ul in lick-uri individuale, lucreaza-le pana iti ies si le "simti" cum trebuie, dupa aia pune-le cap la cap.
DuDu90 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 E binisor, dar la solo imi suna cam fals (la un moment erai chiar "out", si aici nu merge, ca nu e jazz). Ai grija la benduri (atat la intonatie cat si la rapiditatea cu care urci pana la nota dorita) si lucreaza in primul rand la frazare (aia e cheia ca sa suni profi). Sparge solo-ul in lick-uri individuale, lucreaza-le pana iti ies si le "simti" cum trebuie, dupa aia pune-le cap la cap. Care solo? Al 3-lea banuiesc...
manbearpig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pai, par egzample, pe la 2:35 si pe la 3:55 esti pe dinafara clar.
DuDu90 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) in fine, mie imi place cum a iesit, exceptie ultimul solo chiar la 3:55 unde zici tu, recunosc, nu stiu "phrasing" si na, ms anyway Edited January 19, 2012 by DuDu90
Doctor X Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 exceptie ultimul solo chiar la 3:55 unde zici tu, recunosc, nu stiu "phrasing" si na, ms anyway Tab prost sau doar au alunecat degetele in pozitia gresita? Ca pur si simplu iesi din gama. Poti incerca sa-ti exersezi urechea o tzara si dupa aia o sa-ti dai seama singur cand ceva suna aiurea. Ritmic e relativ OK, dar inca ai probleme de timing. Incearca sa exersezi cu metronom. Si, pe langa insusirea mai temeinica a tehnicii de bend, mai baga si cate un vibrato pe finalul notelor la solo, ca prea suna a robotel. Spor!
DuDu90 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Tab prost sau doar au alunecat degetele in pozitia gresita? Ca pur si simplu iesi din gama. Poti incerca sa-ti exersezi urechea o tzara si dupa aia o sa-ti dai seama singur cand ceva suna aiurea. Ritmic e relativ OK, dar inca ai probleme de timing. Incearca sa exersezi cu metronom. Si, pe langa insusirea mai temeinica a tehnicii de bend, mai baga si cate un vibrato pe finalul notelor la solo, ca prea suna a robotel. Spor! Au alunecat degetele ), cum ziceam, nu ma prea pricep la phrasing..inca :-??
Recommended Posts