www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bedivan

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bedivan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. Salutare tuturor! Am o mica intrebare legata de posibilitatea de a conecta sculele intre ele. Am o chitara (Fender Deluxe Lonestar strat), un amplificator (Blackstar HT-5) si un procesor (Digitech GSP1101). Ceea ce vreau eu sa fac este sa folosesc un delay si un reverb al procesorului in bucla de efecte a amplificatorului si un compresor si un noise gate in direct input. Este posibil asa ceva? Ar fi foarte simplu sa fac asta daca aveam doua procesoare.. unul il foloseam pt bucla, unul pt direct input, dar pot face chestia asta folosind un singur procesor? Multumesc anticipat pt pareri si o zi faina tuturor!
  2. Chitara s-a dat. Anuntul se poate inchide. Multumesc RGC!
  3. Salut! Multumesc de oferta, dar momentan sunt interesat doar de ampuri sau Fender strat. Zi faina!
  4. Salut! Momentan accept schimburi doar cu amplificatoare de apartament pe lampi (de genul Blackstar HT-5, Fender Super Champ X2..).
  5. Chitara a fost recent "aranjata" de catre utilizatorul RGC picnic. I s-a facut set up-ul complet, verificata partea electronica, complet ajustata si reglata (cheite, knob-uri etc.). De asemenea a primit si un set nou de corzi. Pretul este negociabil.
  6. Pret: 2700 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0720276556 Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara electrica LTD James Hetfield SignatureTruckster Aged Primer Grey. Ca sa incep cu partea negativa, chitara are un sigur defect minor strict estetic pe margine in zona butoanelor de volum (se poate vedea despre ce este vorba in una dintre pozele atasate). In rest chitara arata si functioneaza perfect. Asta se poate testa de catre cumparator in momentul "tranzactiei" si de asemenea pot furniza poze din orice unghi / informatii / teste la cerere. Precizez ca este varianta fabricata in Corea, nu in China. O demonstratie a chitarei este data de Balauru in video-ul de mai jos. Chitara a fost cumparata de la Augustin (Avatar2100 - majoritatea de pe RGC il cunosc). Dotari standard: Set-neck construction 24.75" scale Mahogany body 3-piece mahogany neck Rosewood fingerboard Flag inlays w/LTD at 12th fret EMG 81/60 active pickups 2 volume & 1 tone control w/2x3-way toggle (toggle in upper position is inactive) Satin chrome hardware Sperzel locking tuners TonePros locking bridge w/stop tailpiece White binding on body, neck & headstock 22 XJ frets
  7. Salut! Schimbi cu un amplificator Peavey 6505+ combo in stare perfecta estetic si functional + o mica diferenta din partea ta?
  8. Salut! Nu mai am nici procesorul, nici monitorul. Se poate inchide anuntul. Multumesc, RGC!
  9. Here you go: http://forums.rgc.ro/topic/88277-bucuresti-cautam-vocalista/
  10. S-a dat monitorul. Multumesc RGC! Se poate inchide.
  11. Multumesc, Karpi! Apreciez efortul tau de a-mi raspunde! Respect!
  12. Intrebarea era daca pedala aia ar putea rezolva problema tonului scos de un amp full-tube la volum de dormitor fara sa fie nevoie sa ii dai volumul 8-9/10. E destul de comuna problema si nu cred ca e nevoie sa o formulez in prea multe randuri (chiar daca ce am scris mai sus nu e tocmai coerent, banuiesc ca ati inteles la ce ma refer). Vale, ca sa dezvolt putin, permite-mi sa te citez: "Deci, practic e un atenuator sub forma de pedala, nu? Oricum, free UP!", iar ca raspuns ai pimit "mai bine zis preamp atenuator, power-ampul merge in acelasi regim ca si cum ampul ar fi setat pentru volum mic".
  13. Oooh, perfect, pt ca am deja cablul XLR - XLR. O sa mai iau doar adaptoarele. Va cred ca nu e complicat de realizat un atenuator, dar tocmai din cauza nepriceperii mele la electronica sunt nevoit sa cumpar un gadget de genul asta. Deci pedala din linkul de mai sus va da randament?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.