ramurel Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Model VOX Amplug AC30, în stare perfecta de funcționare, cumpãrat anul trecut de la McMusic. Preț 120 lei. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Model VOX Amplug AC30, în stare perfecta de funcţionare, cumpărat anul trecut de la McMusic. Preţ 110 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ramurele, daca nu primesc raspuns de la un baiat care vinde 2 amplug-uri, il iau eu sigur pe asta. Te faci ca il pui la pastrare pana maine in jur de ora 15-16 sa zicem? Mulumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 Vai de mine ! Păi se poate ? Pentru Dumneavoastră, to'arăşu'...? Am să-l pun la păstrare aşa de bine, că nici io n-o să-l mai găsesc până pe la 15-16... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Am constata cu "mare bucurie" că-s reduceri serioase la magazin şi se pot cumpăra sub preţul meu, aşa că "Forget abou'it !" Suspend vânzarea deocamdată... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts