Guest Cosmin R. Radu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Salut. Va rog sa-mi spuneti, ce chitara electrica(sunt mai multe. . .macar una) foloseste Erno Emppu Vuorinen din formatia NIGHTWISH?Nu am gasit nimic pe google.Pe youtube, am gasit un videoclip dar nu se vedea bine deloc ce scria pe chitara(Ibanez cumva?). Multumesc
Guest Cosmin R. Radu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ce greu a fost...Eu scriam "Erno Emppu Vuorinen" si de aceea nu gaseam.... Multumesc mult!
Guest Cosmin R. Radu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cu placere Vad ca are si fane curioase, nu doar fani "fane"?
Guest Cosmin R. Radu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) glumetule Edited January 7, 2012 by Cosmin R. Radu
Guest Cosmin R. Radu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) dudule, las-o moarta. cam greu sa te faci inteles...ce glume aveti in voi Oricum nu mai conteaza... Numai bine.Salut Edited January 7, 2012 by Cosmin R. Radu
varu' maftei Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Are signature model la ESP http://www.espguitars.co.jp/artist/emppu_vuorinen/index.html
Emppu Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Salut. Va rog sa-mi spuneti, ce chitara electrica(sunt mai multe. . .macar una) foloseste Erno Emppu Vuorinen din formatia NIGHTWISH?Nu am gasit nimic pe google.Pe youtube, am gasit un videoclip dar nu se vedea bine deloc ce scria pe chitara(Ibanez cumva?). Multumesc Pana prin 1998 (+/- Wishmaster?) a avut Washburn N4, de prin '98 pana prin 2004 a avut Washburn CS 780 (endorsement) iar de atunci si pana in zilele noastre a avut doua ESP Signature models, mai exact EV-1 (un singur potentiometru) si EV-2 (cele 2 modele cu gagigci desenate). Aceste zongore au la baza modeleul Horizon si au in plus fata de acesta un middle humbucker in format single coil (SD SHR) si 5-way switch in loc de 3-way. Celelalte doze sunt SD SH-5 bridge si SD SH-2 N fata de SH-4 si SH-1 la Horizon Standard Series. http://www.espguitar...sig/empuu1.html Edited January 8, 2012 by Emppu 1
Recommended Posts