www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emppu

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sibiu

Other Information

 • Band
  onenightstand
 • Gear
  'bout 7 guitars, couple of amps & a bunch of pedals

Recent Profile Visitors

2880 profile views

Emppu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Postez in numele prietenei mele, Victoria, pictorita si restaurator, creatoare de bijuterii. Ea mi-a facut urmatoarea pictura pe un Hohner Stratocaster ST Special din '87. Chitarile pot fi pictate si/sau patinate. Pentru detalii sunati la tel. 0728 838 309
 2. Pret nou: 400 Ron La pedalboard dau si un stap de ghitara / bas nou bonus ca numa' stau degeaba pe aici si aduna praful.
 3. Cum spune si titlul, vand pedalboardul. Specificatii: http://www.thomann.de/ro/rockcase_gigboard_pedalpacker.htm Am renuntat la cateva pedale din rig si nu are rost sa folosesc un pedalboard asa mare. Starea in care se afla este buna, cu urme de uzura pe case si unele modificari aduse boardului. Pot posta poze reale la cerere. Pret: 100 Euro
 4. Pedala este in perfecta stare de functionare cu defectele optice de rigoare pentru o pedala care are peste 20 de ani. Flangerul este analog, de prin anii '80, nu este reissue-ul care se vinde momentan la Thomann cu 179 de euro. Made in Japan. Pret: 100 de euro.
 5. http://forums.rgc.ro/topic/77511-isp-technologies-decimator/
 6. Cum spune si titlul, vreau sa schimb pedalboardul meu cu un pedalboard de la Rockcase mai mic, mai exact cu Rockcase RC 23120B Pedalboard Case. Am renuntat la cateva pedale din rig si nu are rost sa folosesc un pedalboard asa mare nepopulat. Starea in care se afla este buna, cu urme de uzura pe case si unele modificari aduse boardului.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.