Guest Rapandula Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Salut Odata cu venirea Craciunului , ma gandesc sa imi iau un amplificator nou. Am nevoie de niste sfaturi , vreau sa imi iau ceva mai mare si mai "puternic"(momentan am un cub roland 15x) , am un ESP/LTD H-351FR , doze active EMG . Vreau un amplificator care sa aiba iesire pentru casti/boxe etc. ,si sa aiba ceva efecte pe el (un distors, delay ) Ce idei aveti? Ce merge ? Nu stiu de unde sa incep sa ma uit . thx!
eduard.alexandru Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 sa aiba iesire pentru casti/boxe etc. ,si sa aiba ceva efecte pe el (un distors, delay ) thx! Ia-ti procesor
Blackthorn Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Vox VT80+, VT120+ sau Fender Mustang 3,4
ramurel Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ...ceva mai mare si mai "puternic"... Nu stiu de unde sa incep sa ma uit . thx! Zi intii unde canti cu el : la bloc, la casa, la sala... Ai pus ghilimele la puternic. Deci, probabil vrei o scula mai grozava calitativ decat cubul tau, nu neaparat multi W, nu ? Pentru c-ai zis de casti, zic si io : un combo VOX de 15, maxim 30 second hand ( VTxx sau ADxxVT ). Au Power Level ( pt difuzor )... .
Guest Rapandula Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Zi intii unde canti cu el : la bloc, la casa, la sala... Ai pus ghilimele la puternic. Deci, probabil vrei o scula mai grozava calitativ decat cubul tau, nu neaparat multi W, nu ? Pentru c-ai zis de casti, zic si io : un combo VOX de 15, maxim 30 second hand ( VTxx sau ADxxVT ). Au Power Level ( pt difuzor )... . Ideea e ca am nevoie de un amplificator pe care sa il pot folosi si in concerte . Si da , stau la casa , deci nu ar fi nici o problema cu volumul
ramurel Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Si da , stau la casa , deci nu ar fi nici o problema cu volumul Ce vorbeşti ? Io mă duc cu lampa de 18 W la subsolul casei, când vreau s-o forjez şi-mi mută nădragii... Dar, oricum , daca tu zici.... Repet, seria VOX , dela 15 la 120 are pot de POWER LEVEL . Testează ! . Edited December 18, 2011 by ramurel
Guest Rapandula Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ce vorbeºti ? Io mã duc cu lampa de 18 W la subsolul casei, când vreau s-o forjez ºi-mi mutã nãdragii... Dar, oricum , daca tu zici.... Repet, seria VOX , dela 15 la 120 are pot de POWER LEVEL . Testeazã ! . Multumesc mult de tot , o sa caut acum am si eu un start bun ! merci inca odata
Recommended Posts