Guest Killer Instinct Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Stie cineva ceva despre chitara asta si daca merita 600 ron cu tot cu ampificator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 http://forums.rgc.ro/topic/66426-ibanez-s545-ajutor-va-rog/page__view__findpost__p__627331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ibanez nu a fabricat un asa model. E fals, insa nu avem de unde sa stim daca merita. Sunt sigur ca exista multe chinezarii mai bune decat Ibanez-urile din seria GIO. De asemenea, sunt sigur ca exista si mai proaste. Depinde ce cauti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 E tot aia albastra? A ajuns de la 600 Euro la o valoare mai apropiata de adevar 600Ron? Pune niste poze si te ajutam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorrogoz Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Chitara asta dupa cum o vad eu, merita 600 de lei ! nu am nicio legatura cu vanzatorul ! are caracteristici care depasesc o chitara de 600 lei, in plus daca vine si cu amplif eu zic ca faci o afacere buna... intr-adevar nu e ibanez, ,,Q" ar trebui sa vina de la quilted top ( poate a fost vopsita ? )... Parerea mea e ca merita indiferent daca e un Ibanez sau nu, toata lumea stie ca nu logo-ul face o chitara ( sau nu ?! ) Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts