usa Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Buna , Ce parere aveti despre aceasta chitara (fender) ? http://s831.photobucket.com/albums/zz23 ... UM6982.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz23 ... UM6981.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz23 ... UM6980.jpg<BR clear=all>Intrebarea mea este : este original ? este Fake ? A fost fabricat de Fender U.S.A. , Fender MIJ, Fender MIM, Fender Korea ??? Ghitara nu are serial number pe NeckPlate, nu contine serial nici sub Pickguard , gitul a fost lipit de corp nu pot sa ma uit daca are ceva numere ce contine data fabricatiei.. Chitara este foarte greu aproape 6kg. are un sunet foarte bun tipic tratocaster ,si un sustain bun. Aceasta Chitara nu este de vinzare! , doar vreau sa aflu daca este sau nu este original..Am primit in cadou de la un prieten din State. Va rog pe cunoscatori sa spuna o parere , merita sa investesc in ea.. niste doze original Fender, si un picguard. Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Bine ar fi sa ii gasesti acel serial ca o sa iti spuna mult mai multe. Chitara asta pare a fi un MIJ datorita pozitionarii jack-ului. Incearca sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere sa iti demonteze neck-ul de la chitara, s-ar putea ca in imbinarea aceea sa se gaseasca si un serial. O alta metoda sa aflii ce este cu aceasta chitara ar fi sa le dai un mail celor de la Fender sa ii intrebi daca e un Fender MIJ sau este o copie facuta de Greco pe la sfarsitul anilor 70("lawsuit" era). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Who gives a sh*t ? E cadou. Suna bine. What more do you need ? Poate e restaurata sau e un neck recuperat. "Calul de dar nu se cauta la dinti" ... sau asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 (edited) eu zic ca nu e fender strat sigur...nici mij nici cij nici mim nici mia, mik, nici nik...cel putin gatul. lawsuit nu cred ca e cazul, pt ca de aia ii spune lawsuit pt ca copiaza modelul, in cazul asta strat. e evident ca headstockul e facut dupa ochi, diferit de strat. iar la corp iarasi e diferit Edited December 7, 2011 by barbarossa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Si eu zica ca nu este Fender original corpul difera jack- ul este pus in alta parte ,capul grifului difera ... in fine acu daca este cadou mai conteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 O facatura ordinara de coreea sau china. Dupa chei iti dai seama si apoi: forma head-stock nici clasic, nici 70', forma corp. Pariez ca nu are nici insertul de rosewood pe spatele gatului. Au facut-o dupa o poza mai proasta. Nu merita investitii. Daca e de cadou si nu falseaza poti s-o folosesti asa. Forma ma duce totusi cu gandul la un Reghin din anii 90 dar... cine stie? USA pe dreak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
usa Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Multumesc de reply.. da nu conteaza daca e cadou, normal. Da conteaza sa nu investetsc itr-o bucata de lemn investitia cam multi bani (doze fender 3 single coil 150 euro.., pickguard 50 eu, retastare in jur de 200 euro (in Ungaria). merita sa stiu in ce bag banii am dat un Mail la Fender si astept raspunsul. Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Cand te-or anunta ce si cum, te rog sa postezi aici. Chiar sunt curios ce este cu aceasta chitara. Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
usa Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 O facatura ordinara de coreea sau china. Dupa chei iti dai seama si apoi: forma head-stock nici clasic, nici 70', forma corp. Pariez ca nu are nici insertul de rosewood pe spatele gatului. Au facut-o dupa o poza mai proasta. Nu merita investitii. Daca e de cadou si nu falseaza poti s-o folosesti asa. Forma ma duce totusi cu gandul la un Reghin din anii 90 dar... cine stie? USA pe dreak... Merci mult. Insertul linia rosewood are pe spatele gitului ...si are si neck plate din bronz ,si are si cel patru suruburi, numai ca nu are serial... dar in nici in caz nu e Reghin Merci de Reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) HORA REGHIN ! ! ! http://www.hora.ro/popup/iris.htm Edited December 8, 2011 by StratMan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draykor Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Si eu tind sa cred ca e Reghin...dupa cornul ala inferior, e mai lung decat la un fender strat..(arunca o privire aici si o sa vezi ce vreau sa zic http://forums.rgc.ro/topic/58276-vand-reghin-strat/page__p__564137__hl__reghin+strat__fromsearch__1#entry564137 ). Ce ma intriga insa este faptul ca neckul pare din lemn quartersawn (ceea ce e extraordinar, Fender utilizeaza tipul asta de lemn doar pe la seriile artist si cs). It's a keeper, cum se zice Edit: faptul ca instrumentul cantareste 6 kg (wtf!?) inseamna ca nu e alder/ash sigur..cel mai probabil paltin =>Reghin Edited December 8, 2011 by Draykor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 asa arata un reghin cu jackplate ca la les paul poti sa l identifici daca scoti pickguardul,spatiul pt doze e taiat oval,dozele cu baza triunghiulara nu incap in el gatul nu e al lui,la reghin boala lor era sa puna cheita pt mi gros f aproape de nut dupa 90 cand au inceput sa puna gaturi coreene (cele cu gaura patrata pt imbus)tot asa erau facute,ca sa te chinui cu coarda mi astea erau inscriptionate barclay,gatul era gros ca la gibson Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Sa ne intelegem. Daca este Reghin nu inseamna ca este proasta ci doar ieftina. Lemnul folosit la Reghin este de calitatea I, tastele, mecanicele si electronica sunt proaste dar cu rabdare poti gasi solutii necostisitoare (mica publicitate aici pe forum) cu care sa rezolvi rand pe rand problemele. Cel mai important pana la urma tot lemnul este, restul sunt accesorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
usa Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Merci Baieti !! merci ptr. pozele!! Chitara este FAKE !!! am primit Mail de la Fender.com customerelations, si nu se poate identifica.. Nu a fost fabricata de Fender. Multumesc mult ptr. ajutor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Merci Baieti !! merci ptr. pozele!! Chitara este FAKE !!! am primit Mail de la Fender.com customerelations, si nu se poate identifica.. Nu a fost fabricata de Fender. Multumesc mult ptr. ajutor . parca mai era nevoie de "mail"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts