Alin Rosulescu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Cam asta a iesit... Export041211.mp3 3
ramurel Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 E, dupa mine, una din cele mai faine "chestii" pe care-am auzit-o pe forum în ultima vreme... Îmi place teribil. Dã ºi tu niste detalii despre, cã nici nu ºtiu bucata, nici back-trackul sau e improvizație proprie ? Sunt o mulțime de chitãri pe-acolo. Tobe, baºi... Care, ce, cum ºi cu cine ? That's what I call action !
Alin Rosulescu Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Multumesc mult pentru aprecieri! Bucata este o compozitie proprie iar "schema" de lucru a fost: Tobe - Scrise in midi + Superior Drummer - set Avatar modificat de mine Bas - tras cu Stag-ul meu + Line 6 Toneport GX Armonii (4 track-uri din care 2 stereo) - Vintage v52 prin Zoom G7.1ut, prin USB legat la Cubase si Vintage v100 prin Line 6 Toneport GX (vreo 3 track-uri pentru v52 si unul pentru v100) Solo1 - Vintage v52 Solo 2 - Vintage v100 Faza cu orasul si sirenele e luata din colectia Sony Sound Effect Series. P.S. Dupa cum observi, a mai aparut un Vintage (V52-ul) asa ca acum nu mai esti singurul cu 2 .
Recommended Posts