ilun Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Contrasts is a very personal project. It is a mix of everything I enjoyed playing but never got the chance to integrate in the music that I did with my bands. I first started doing more serious recordings back in 2006-2007 and since then I managed to put together songs for about 3 releases. In 2011 I decided that this music should be heard and this way Contrasts was born. http://www.facebook.com/pages/Contrasts/265106436861618 3
Guest arosulescu Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 de obicei, dupã ce ascult un material (chiar dacã aparține de multe ori unui chitarist de renume), rãmân cu întrebarea ..." dar muzica unde e? desigur, execuția notelor ºi înregistrarea sunt briliante dar unde e muzica? " în cazul piesei tale nu pot sã pun o asemenea întrebare pt cã muzica existã (dupã gusturile mele, desigur). F frumos. Nu am înțeles nimic din textul acela englezesc... ºtiu cã trebuie sã priceapã cât mai multã lume mesajul tãu dar fã o variantã româneascã ºi pentru cei care nu prea cunosc limba englezã. (chiar cu dicționarul în fațã nu pot sã stau ... ) Sunt curios de restul pieselor.... ne "lansãm" albumul deodatã. ªi al meu este gata. Mult succes ºi sper sã nu te enervezi cã m-am legat de lipsa unei traduceri a textului pus mai sus. (nu e un moft naționalist...chiar nu înțeleg aproape nimic din aceastã limbã ºi poate mai sunt ca mine câțiva întârziați care la o anumitã vârstã nu se mai pot adapta cu uºurințã noilor tendințe. )
ilun Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 hehe multam frumos baieti @andrei : stai linistit ca nu-s d-ala sa ma enervez din orice fara motiv intr-adevar ca sa fie bine ar fi trebuit sa fac si varianta in romana, am lasat doar engleza pentru ca asa a fost nevoie pe reverbnation si facebook ca sa poata citi cat mai multi si de prin alte tari ... mersi oricum de sugestie, o sa scriu doua vorbe si in romana abia astept sa aud si materialul tau, din ce cred eu o sa fim pe felii putin diferite deci nu ne facem concurenta
barbarossa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 foarte faine piesele. se simte ca e mult lucrat la ele. imi plac foarte mult tobele, si cum sunt scrise si cum suna. nota 10+ pt natural! bafta
ilun Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 ms mult man nu sunt chiar atat de lucrate, pentru ca am zis ca daca stau la ele pana imi suna mie bine, nu mai ies la lumina niciodata tobele is my good ol' friend addictive drumz
'mnezău Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Frumoase toate piesele, felicitari. Se observa niste influente Cynic, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual. Nu stiu, corecteaza-ma daca gresesc. In orice caz, daca ma intrebi pe mine, ar fi unul dintre putinele albume romanesti pe care as da bani, asa ca abia astept lansarea.
ilun Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 mersi mult pt vorbele frumoase am ascultat cynic la viata mea, dar mult prea putin ca sa ma influenteze serios, oricum frumoasa trupa eu o sa pun pe net toate piesele pe rand si cand or fi gata toate o sa incerc cumva sa fie si o varianta fizica a materialului, ma gandeam la cd si vinil
Recommended Posts