SolDiez Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mult patos, mi-a placut. Blues ca pentru sufletul meu, 1
chris_27 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Va multumesc! Mai trebuie sa ma obisnuiesc putin cu noua statie.Imi place mult cum suna dar ies in evidenta mai repede mici scapari decat pe ce am cantat pana acum.
chris_27 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 A postat un coleg o bucata dintr-o cantare live.Am sa postez tot aici.Sincer,ma simt mult mai confortabil live decat cantand peste un negativ Spre surprinderea mea,sunetul a iesit bunicel fiind preluat cu o camera video. Sanatate!!! 1
finics Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ti-am urmarit evolutia in ultimii doi trei ani, canti tot mai cu feeling, bravo sincer ! Si nu te lasa mai prejos nici cu vocea ! 1
chris_27 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 (edited) meserie Multumesc bolly!!! Ma bucur sa te mai vad pe aici! Ti-am urmarit evolutia in ultimii doi trei ani, canti tot mai cu feeling, bravo sincer ! Si nu te lasa mai prejos nici cu vocea ! Cheers Fincs! Sunt bucuros sa aud ca va gadila la urechi ce mai postez. Edited October 6, 2011 by chris_27
Musaro Adriano Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ti-am urmarit evolutia in ultimii doi trei ani, canti tot mai cu feeling, bravo sincer ! Si nu te lasa mai prejos nici cu vocea ! Am exact aceasi parere! jos palarie frate!!
karpi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A postat un coleg o bucata dintr-o cantare live.Am sa postez tot aici.Sincer,ma simt mult mai confortabil live decat cantand peste un negativ Spre surprinderea mea,sunetul a iesit bunicel fiind preluat cu o camera video. Sanatate!!! Frumos , i-mi place .Si bluesul la fel este OK . Este mai greu sa canti dinamic pe un drummachine.Live cu trupa tempoul mai oscileaza si muzicami se potrivesc dupa feeling cu atacul si groove-ul ca sa apara pulsatia si dinamica .Pe drum machine cu tempoul foarte exact este mai problematica treaba , se poate programa schimbarea de tempou dar trebuie exersate trecerile pana simti sau stii sa intrii perfect in schimbarile de tempou .Acasa o singura data am facut un BT ptr o piesa Hedndrix ..mi-a luat catev anopti sa fac tobele cat mai aproape de original ....un cosmar ..............hehe Exista softuri care fac automatizat ...preseturi de schimbare de tempou si de ritm ...
chris_27 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Am exact aceasi parere! jos palarie frate!! Multumesc Adriano!
chris_27 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Frumos , i-mi place .Si bluesul la fel este OK . Este mai greu sa canti dinamic pe un drummachine.Live cu trupa tempoul mai oscileaza si muzicami se potrivesc dupa feeling cu atacul si groove-ul ca sa apara pulsatia si dinamica .Pe drum machine cu tempoul foarte exact este mai problematica treaba , se poate programa schimbarea de tempou dar trebuie exersate trecerile pana simti sau stii sa intrii perfect in schimbarile de tempou .Acasa o singura data am facut un BT ptr o piesa Hedndrix ..mi-a luat catev anopti sa fac tobele cat mai aproape de original ....un cosmar ..............hehe Exista softuri care fac automatizat ...preseturi de schimbare de tempou si de ritm ... Da asa e...Live ai un alt feeling.De exemplu imi plac tobari care trag foarte putin timpul doi in urma dar fara sa piarda metrica sau sa incarce cand incarc si eu(ma refer la intensitate) asta ma face si pe mine sa cant altfel.Dar si pe un negativ e ok. Multumesc Karpi!
Guest Grid927 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Foarte misto dar iti mai trebuie si niste zone mai melow. Prea mult shreding. Te grabesti un pic sa etalezi! E blues!
chris_27 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Multumesc pentru critica! Am ales sa inregistrez bluesul asta pe canalul drive asa ca asta e feelingul meu cand atac driveul. Daca inregistram pe clean cu siguranta ar fi fost mai melow. Eu consider ca au fost si parti mai melow daca asculti mai atent.Intradevar nu este cel mai Clapton sau Vaughan blues dar am incercat sa trec si pe la ei in timpul improvizatiei... Intradevar bluesul se poate canta si mai moale dar parerea mea e doar ca se poate ,nu e musai.Depinde de stare... Pai cred ca toti vrem sa etalam cate ceva in cele din urma:)Posibil sa fi etalat unele chestii in videoul Slow Blues care nu erau chiar in stil dar am incercat sa le incadrez in stil.Sper sa fi reusit ca altfel ma impusc:) Multam inca odata! A....uite aici am incercat sa etalez dar totusi intentionand sa raman in stil.Daca nu am ramas in stil ,poate ca nu moi impusca dar un degetel tot imi tai:) Videol asta a mai fost postat aici pe rgc doar ca l-am sters si refacut pt a corecta putin sunetul (nu cred ca trebuie sa avem o problema prin a etala una sau alta....e important cand si cum o facem) http://www.youtube.com/watch?v=rRN5govnR6M 1
Recommended Posts