Guest Emi's Deadlock Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 am un squier telecaster affinity http://www.thomann.d..._tele_mn_bk.htm si as dor sa-i lauiesc neckul / headul si fretwoodul (toate sunt facute din maple-wood) ,astfel incat sa prinda o culoare mai galbuie... cum m-ati sfatui sa fac?...spray,lac la cutie?. multumesc! have a nice day!!!
EugenRo2001 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ai doua posibilitati (parerea mea) - ori astepti pana se va ingalbeni din cauze naturale, ori cureti tot lacul si lacuiesti cu un lac colorat insa atentie, nu merge lac la spray, trebuie lac cu intaritor, altfel se va curata de pe fretboard. Daca nu ai cat de cat experienta in materie mai bine cauta pe cineva care se pricepe.
karpi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 tastiera se va murdarii daca nu are lac ... Cum spune colegul nostru lacul ar trebui sa fioe ceva lac polimerizant foarte dur ca sa nu se toceasca ( prea devreme )de la corzi . Am o chitara Vintage la care se innegreste gatul sub lac !!
Recommended Posts