kolumbusz Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Vand Line6 POD X3 Live, in stare foarte buna. L-am cumparat second, m-a servit foarte bine, dar vreau sa fac niste schimbari in setup, voi trece pe varianta de pedalboard, si va trebui sa plece. Voi posta si poze cu el, in cateva zile. Mai multe detalii: http://line6.com/podx3live/ Procesorul se afla la Cluj, doritorii pot incerca si pe viu. Tel: 0756071769 Pret: 1350 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Vand Line6 POD X3 Live, in stare foarte buna. L-am cumparat second, m-a servit foarte bine, dar vreau sa fac niste schimbari in setup, voi trece pe varianta de pedalboard, si va trebui sa plece. Voi posta si poze cu el, in cateva zile. Mai multe detalii: http://line6.com/podx3live/ Procesorul se afla la Cluj, doritorii pot incerca si pe viu. Tel: 0756071769 Pret: 1350 RON Nu cred ca am sanse dar intreb: schimburi te intereseaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 18, 2011 Author Share Posted September 18, 2011 (edited) In principiu da, dar avand in vedere ca sunt basist, optiunile sunt limitate. Ma intereseaza Line6 M5, Boss LS-2, si Ashdown James LoMenzo Hyper Drive. Daca ai ceva dintre acestea sau o varianta la ele, putem face schimb. Edited September 18, 2011 by kolumbusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 In principiu da, dar avand in vedere ca sunt basist, optiunile sunt limitate. Ma intereseaza Line6 M5, Boss LS-2, si Ashdown James LoMenzo Hyper Drive. Daca ai ceva dintre acestea sau o varianta la ele, putem face schimb. nu schimbi cu?: Jemini Steve Vai Vox Satchurator Time Machine (foarte tari) tc electronics Hall of Fame, Morley bad Horsie I, MXR comp Boss compresion CS 3, MXR GT-OD Boss CE- 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Mersi de oferte, dar nu sunt ceea ce am nevoie, as schimba de dragul schimbului. Bafta la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Mersi de oferte, dar nu sunt ceea ce am nevoie, as schimba de dragul schimbului. Bafta la vanzare. 10 mil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Ok 10 mil, daca mai punem si cele doua MXR-uri. Ce zici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) Ok 10 mil, daca mai punem si cele doua MXR-uri. Ce zici? MXR is f bune (luate anul asta )le am pus si la basistul meu.ele impreuna ar face 200 de dolari secound. deci 10 mil si cu vreo 6 ar insemna ca ti dau 16 mil pe procesor ceea ce nu i drept. is deacord sa ti dau cele 2 pedale si 7 mil Edited September 21, 2011 by sweetheartofarose Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Corect, dar si Pod X3 Live valoreaza 16 mil second, deci suntem cam la valori similare. In schimb eu fac compromis cu pedalele, fiindca nu sunt exact ceea ce as vrea sa cumpar, iar tu primesti una dintre procesoarele pe care ai prefera. In schimb trebuie stiuta o chestie, care e o mica problema de proiectare, si s-a manifestat si la mine. Butonul de Tap/Tuner este foarte des folosit, si trebuie apasat lung, iar placa pe care sta butonasul este suspendata, nu e sprijinita jos de fundul procesorului, cum ar veni. A trebuit sa pun o bucata de hartie intre placa si carcasa ca sa am contact la buton. Functioneaza totul perfect, dar cu probleme de aspect. Deci, ca sa fie insumat totul. Daca imi dai 900 ron si cele doua pedale, ne-am inteles, si cred ca amandoi am facut un targ bun. Daca nu, asta e, mai cautam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) Corect, dar si Pod X3 Live valoreaza 16 mil second, deci suntem cam la valori similare. In schimb eu fac compromis cu pedalele, fiindca nu sunt exact ceea ce as vrea sa cumpar, iar tu primesti una dintre procesoarele pe care ai prefera. In schimb trebuie stiuta o chestie, care e o mica problema de proiectare, si s-a manifestat si la mine. Butonul de Tap/Tuner este foarte des folosit, si trebuie apasat lung, iar placa pe care sta butonasul este suspendata, nu e sprijinita jos de fundul procesorului, cum ar veni. A trebuit sa pun o bucata de hartie intre placa si carcasa ca sa am contact la buton. Functioneaza totul perfect, dar cu probleme de aspect. Deci, ca sa fie insumat totul. Daca imi dai 900 ron si cele doua pedale, ne-am inteles, si cred ca amandoi am facut un targ bun. Daca nu, asta e, mai cautam. well nici tu nu l vinzi cu 16 pt ca stii ca are und efect estetic evident...ai o poza cu buba procesorului?..as vrea sa vad ce "damage" are ...probleme de soft cu el?am auzit ca multi se pland de diferite erori si baguri.... Edited September 21, 2011 by sweetheartofarose Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Intre timp am vorbit la telefon, dar iti raspund, ca sa stie si ceilalti. In primul rand, pretul cerut de mine. Nu am cerut 1350 fiindca are o problema, care dealtfel nu-i afecteaza in niciun fel functionalitatea, ci fiindca in romania sculele second, daca nu dai la un pret absolut ridicol, nu se vand. Poate unii au noroc, si ies cu bani buni dintr-o vanzare, dar eu pana acuma la ce am vandut, am pierdut serios. Probleme de soft nu am avut, totdeauna a functionat cum trebuia, am cantat in peste 100 de concerte cu el, am si inregistrat in studio. Voi pune poze, am si promis, insa n-am ajuns la sala de repetitii sa le fac. Urmeza azi maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manbungo Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Salut. Te intereseaza un schimb cu http://forums.rgc.ro/topic/63059-vand-roland-vs-880-expanded/ plus diferenta din partea mea? Salut. Un schimb cu http://forums.rgc.ro/topic/63059-vand-roland-vs-880-expanded/ cu diferenta din partea mea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Salut. Te intereseaza un schimb cu http://forums.rgc.ro...s-880-expanded/ plus diferenta din partea mea? Salut. Un schimb cu http://forums.rgc.ro...s-880-expanded/ cu diferenta din partea mea? Mersi, dar am nevoie de pedale daca vand procesorul. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrom_dioxid Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 salut!schimbi cu asta?http://forums.rgc.ro/topic/61351-vand-vand-crate-g60xl-usa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Mersi, dar caut pedale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 price drop: 1200 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caracatita Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 salut ai pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumbusz Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 S-a vandut, se poate inchide. Mersi RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts