www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kolumbusz

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Speak Floyd, Balance, De La Funk, Yesterdays
  • Gear
    Fernandes LEB-2, Squier VM Fretless, EDEN WTDI,

Recent Profile Visitors

1772 profile views

kolumbusz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. De vanzare chitara electrica Samick, copie stratocaster. Nut schimbat, setup facut de catre Florin Giuglea. Am si o husa pentru ea. Prefer predare personala la Cluj, sau undeva in zona.
  2. Vand Kemper varianta rack fara putere cu midi foot controller Yamaha MFC10, cablu midi Klotz de 6.0m, rack de 6 unitati. Preturi: Pachet 1600 EUR Kemper 1300 EUR Yamaha MFC10+cablu Midi 200 EUR Rack 6u 100 EUR Locatie: Cluj-Napoca Stare foarte bune, a fost folosit la concerte cam o data pe luna. Pun si poze cand reusesc sa le fac.
  3. Mersi, dar am nevoie de pedale daca vand procesorul. Bafta.
  4. Intre timp am vorbit la telefon, dar iti raspund, ca sa stie si ceilalti. In primul rand, pretul cerut de mine. Nu am cerut 1350 fiindca are o problema, care dealtfel nu-i afecteaza in niciun fel functionalitatea, ci fiindca in romania sculele second, daca nu dai la un pret absolut ridicol, nu se vand. Poate unii au noroc, si ies cu bani buni dintr-o vanzare, dar eu pana acuma la ce am vandut, am pierdut serios. Probleme de soft nu am avut, totdeauna a functionat cum trebuia, am cantat in peste 100 de concerte cu el, am si inregistrat in studio. Voi pune poze, am si promis, insa n-am ajuns la sala de repetitii sa le fac. Urmeza azi maine.
  5. Corect, dar si Pod X3 Live valoreaza 16 mil second, deci suntem cam la valori similare. In schimb eu fac compromis cu pedalele, fiindca nu sunt exact ceea ce as vrea sa cumpar, iar tu primesti una dintre procesoarele pe care ai prefera. In schimb trebuie stiuta o chestie, care e o mica problema de proiectare, si s-a manifestat si la mine. Butonul de Tap/Tuner este foarte des folosit, si trebuie apasat lung, iar placa pe care sta butonasul este suspendata, nu e sprijinita jos de fundul procesorului, cum ar veni. A trebuit sa pun o bucata de hartie intre placa si carcasa ca sa am contact la buton. Functioneaza totul perfect, dar cu probleme de aspect. Deci, ca sa fie insumat totul. Daca imi dai 900 ron si cele doua pedale, ne-am inteles, si cred ca amandoi am facut un targ bun. Daca nu, asta e, mai cautam.
  6. Ok 10 mil, daca mai punem si cele doua MXR-uri. Ce zici?
  7. Mersi de oferte, dar nu sunt ceea ce am nevoie, as schimba de dragul schimbului. Bafta la vanzare.
  8. In principiu da, dar avand in vedere ca sunt basist, optiunile sunt limitate. Ma intereseaza Line6 M5, Boss LS-2, si Ashdown James LoMenzo Hyper Drive. Daca ai ceva dintre acestea sau o varianta la ele, putem face schimb.
  9. Vand Line6 POD X3 Live, in stare foarte buna. L-am cumparat second, m-a servit foarte bine, dar vreau sa fac niste schimbari in setup, voi trece pe varianta de pedalboard, si va trebui sa plece. Voi posta si poze cu el, in cateva zile. Mai multe detalii: http://line6.com/podx3live/ Procesorul se afla la Cluj, doritorii pot incerca si pe viu. Tel: 0756071769 Pret: 1350 RON
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.