EugenRo2001 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Nu poti sa lacuiesti ceva dat cu ulei, nu prinde lacul. Pe fretboard de artar nu se da cu lemon-oil. Dupa ce termini de sapat trebuie sa slefuiesti cu atentie, lacul scoate in evidenta orice imperfectiune. Eu folosesc lac de parchet cu intaritor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoica Ionut Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Nu poti sa lacuiesti ceva dat cu ulei, nu prinde lacul. Pe fretboard de artar nu se da cu lemon-oil. Dupa ce termini de sapat trebuie sa slefuiesti cu atentie, lacul scoate in evidenta orice imperfectiune. Eu folosesc lac de parchet cu intaritor. Am inteles, deci dupa dau cu lac...si..pentru slefuit ce instrumente imi recomanzi?. Iarta-ma dar sunt foarte sceptic, de aceea pun atatea intrebari...sunt nesigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Salut Eu am folosit mai multe pile semirotunde, diferite dimensiuni, dar nu am slefuit direct cu pila ci am pus peste ea hartie de slefuit (smirghel), folosind-o pe post de suport. Initial am folosit granulatie de 100 daca bine tin minte, iar apoi, dupa ce am reusit sa dau cat de cat o forma, am continuat doar cu hartie de slefuit de granulatie mai mare (fara pile), folosind numai degetul . Ultima data am dat cu granulatie de 800. Inainte sa te apuci trebuie sa stii ca o sa ai nevoie de mare rabdare daca vrei sa iasa ceva ok... Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts