www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stoica Ionut

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stoica Ionut

  1. Peste bugetul meu. Fac un mic ,,experiment'' asa ca nu-mi pot permite sa ofer mai mult de 1000 de lei , poate chiar ceva mai mult daca-mi face cu ochiul. Multumesc. Still up!!!
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0762115925 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar cabinet chitara 2x12 cu difuzoare Celestion V30. Astept propuneri, multumesc.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0762115925 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Rocktron Chameleon 2000 Urgent ,cine are asa ceva il rog sa ma contacteze. Multumesc
  4. Fender stratocaster scallopat mexican cu doza malmsteen in bridge. 1000 ron okazie!!!
  5. http://forums.rgc.ro/topic/87766-chitara-fender-stratocaster-scallopat/
  6. http://forums.rgc.ro/topic/87766-chitara-fender-stratocaster-scallopat/
  7. Pret: 250 RON Localitate: Alexandria Contact: 0786605476 Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu mai am ce face cu ea. Este in stare buna , nu am avut probleme cu ea deloc. Este facuta de un electrician din piese. Excelenta pentru casa (chiar mult mai mult decat este necesar) cat si pentru petreceri in locuri nu prea mari. Pret 250 ron + un ,,mixer'' facut tot din bucati , 2 canale ,cateva efecte de delay si repeat....amandoua nu au avut probleme de nici un fel si functioneaza impecabil. In rest altceva...nu prea stiu ce sa spun, poate fi legata si in punte, mai multe intrari in spate pentru diverse.
  8. Pot sa ofer in jur de 600 ron. Contact: stoicaionut93@yahoo.com Stoica Ionut: 0786605476 Multumesc
  9. Salut. Sunt interesat de cabinet. As vrea sa te intreb daca il pot utiliza cu un head Kustom Quad 100HD , nu prea sunt in tema cu difuzoarele dar din cate stiu impedanta lor este de 16 , in timp ce cabinetul meu suporta (cred) pana la 8. Lamureste-ma te rog! Multumesc!
  10. Oferi cam putin...Nu sunt chiar asa de disperat sa-l vand...daca iti revizuiesti oferte..undeva la ..sa zicem nu mai putin de 400 ron, putem discuta detaliile. Stima
  11. Chitara: Fender stratocaster mexican scallopat. Setup complet si retastare. Preturi? Separat te rog. Multumesc.
  12. Mai las din pret nu e problema . Daca e sa fie cineva interesat...scrie negociabil. Same si cu pozele...cat de negociabil.. nu ma apuc sa scriu acum degeaba...asta o sa discut cu cine e interesat.
  13. 600 ron negociabil. Pe tranzistori, putin modificat (spre bine) fata de cele standard. Fara partea de efecte...a fost scoasa pentru ca era de ultima speta. Imi pare chiar rau ca-l dau ,chiar a fost o achizitie ce si-a meritat fiecare banut dar sunt nevoit sa ma orientez in spre modalitati mai mici ca dimensiuni...Ma rog, sunt deschis si la schimburi . Pun si poze la cerere pentru cei interesati. Multumesc. Contact: 0786605476 Stoicaionut93@yahoo.com
  14. Am vazut ca exista si un bait cu lac combinat, in aceeasi cutie. Merge sa dau si cu ala?
  15. Si cu ce dau prima data cu lac sau cu bait ? Iertati-ma ca pun atatea intrebari dar nu stiu. Cate straturi cu lac la ce difereta de timp ? La fel si cu baitu'? Merci.
  16. Si cu lac nitrocelulozic cum procedez? Explicati-mi va rog. Acesta este bun ? : http://www.evasion.ro/Amenajari-interioare-si-exterioare/Vopsele-si-grunduri/Lacuri-si-baituri/LAC-NITROCELULOZIC-LUCIOS-0.75-L/ (Sper sa nu fie o problema) ...(am pus link ca sa fiu sigur, sa nu confund). Multumesc
  17. Multumesc, dar am auzit ca uleiul si lemnul de artar nu se impaca prea bine. Deci Jig...cu ce dau ? Cel clasic sau pe baza de apa? Am vazut poza cu chitara ta dupa ce ai pus corzile...asa arata gatul lacuit? Asa alb? Multumesc. Astept si alte sugestii.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.