www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este pt prima data cand particip la un astfel de Jam . Am crezut ca fiecare poate sa faca si sa-si prelungeasca negativul cat doreste . Nu am stitut ca sunt anumite reguli.

Intr-adevar mai era loc de o persoana. Daca se sterg ultimile masuri din BT, nu-i nicio suparare .Mai ales ca am mai si gresit niste band-uri.

Imi cer scuze ... nu am stiut ca sunt anumite reguli. Altadata voi fi mai atent.

Posted

Este pt prima data cand particip la un astfel de Jam . Am crezut ca fiecare poate sa faca si sa-si prelungeasca negativul cat doreste . Nu am stitut ca sunt anumite reguli.

Intr-adevar mai era loc de o persoana. Daca se sterg ultimile masuri din BT, nu-i nicio suparare .Mai ales ca am mai si gresit niste band-uri.

Imi cer scuze ... nu am stiut ca sunt anumite reguli. Altadata voi fi mai atent.

Nu este nicio problema. Cum SolDiez si comanel au folosit o singura repetite a progresiei, m-am luat dupa ei si asa am facut si eu. Nu stiu nici eu daca exista o "eticheta" a jam-urilor. Am facut observatia cu referire doar la pastrarea echilibrului intre solouri. Oricum ar fi, a fost bine cantat.

Posted

Ok.Ce sa zic!!! Pregateam sunetul pt o alta imprimare si imi placea tare cum se aude Fender-ul cu amp High Gain .... si m-a cam luat valul .

Este corect ce spui .Nu este vorba de reguli ci de ...bun simt, pana la urma.Daca numaram , mi-as fi dat seama ca toti ati cantat acelasi numar de masuri.

Inca odata....sorry :rolleyes:

Posted (edited)

In primul rand , ma bucur ca-ti place acest tip de sound :) Iti spun foarte sincer ca senzatia care o ai langa difuzor , este greu de descris .

Chitara este un Fender foarte vechi cu doze SCN . Am folosit numai doza de la neck. Nu folosesc efecte . Fender-ul este conectat direct in amp .

Amplificatorul este acesta

. Este un prototip la care s-a muncit un an si jumatate . Acum arata asa

post-11706-0-87469500-1314741750_thumb.jpg

Setarile pt amp :

-Canal4 - HighGain, Plexi .Gain Low si Gain High la jumatate. Inaltele si bass, au fost ceva mai mult de jumatate.Mediile au fost un pic sub jumatate.

Cabinet Marshall 1960 A Vintage series .

Microfonul , este Sennheiser e606.

Placa de sunet este un M-Audio Solo FireWire .

DAW am folosit Reaper 3.76 .Iar ca efect am folosit, foarte putin (8%) , un plugin, TrueReverb de la Waves .

Edited by ggg
  • Like 1
  • 2 weeks later...