Guest Saikoo Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 (edited) As vrea sa scriu pe griful chitarii un nume, cu ce as putea sa dau astfel incat sa nu afecteze sunetul ( e o acustica ) si sa reziste la frecare? Ceva in genul acelora din videoclip : Sau aveti idee daca exista in ro un magazin ce vinde aceste lucruri? Multumesc si toate cele bune, Tibi Edited August 25, 2011 by Saikoo
Draykor Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 (edited) ... nu am putut sa ma abtin scuze... Serios acum, una e sa aiba griful inlay-uri personalizate, si alta e sa lipesti abtibilduri pe el (nu are cum sa nu se ia, doar daca nu canti la ea si o tii pe perete ca sa ii admiri tatuajele). Daca totusi tii neaparat sa arate mai deosebit griful, iei o chitara inedita din prima, o sa coste un pic mai mult banuiesc dar hey, fiecare cu preferintele personale. Cheers, si sper sa gasesti ceea ce cauti! Edited August 25, 2011 by Draykor 2
EugenRo2001 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Daca vrei sa lipesti pe fretboard - orice vei face la un moment dat se vor strica din cauza corzilor. Poti sa te duci la o firma de productie publicitara si sa iti faca literele din autocolant. Sunetul nu este afectat.
Guest Goliat Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Gasesti inlay-uri pe ebay la preturi foarte bune.Am folosit eu si sunt destul de rezistente . Pe acustica rezista si mai mult pt ca nu faci bend-uri si tremolo la fel ca pe electrica . Succes
FiveseveN Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ești sigur cã vorbești despre inlay și nu overlay?! 1
Guest Goliat Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Stiu foarte bine despre ce vorbesc . Se numesc inlay stickers , poftim link - >>>> http://www.ebay.com/itm/Block-AB-Fret-Markers-Inlay-Sticker-Decal-Guitar-/150652927112?pt=Guitar_Accessories&hash=item23139d3c88 Din moment ce am spus ca le-am folosit , zic eu ca stiu destul de bine despre ce vorbesc. Daca tu ai vazut pe undeva overlay pt fretboard sunt mai mult decat curios sa vad.
FiveseveN Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dragul meu, Un inlay este o bucatã de material (sidef, plastic, metal, lemn etc.) care se bagã în materialul tastierei, într-o cavitate special sculptatã pentru acesta. Tu vorbești de un simplu abțibild, ceva ce se pune peste (hence overlay) tastierã și e incomparabil mai puțin durabil. Nu e cine-știe-ce mister etimologic, diferența ar trebui sã fie clarã. Urmãrește aceastã serie pentru a-ți da seama ce pretinde adãugarea unui inlay decorativ:
Recommended Posts