Radu Burcea Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Link chiar nu gasesti o modalitate mai umana de a promova piesa aia?incearca cu "nu da click ca iei virusi" sau d-astea...
Grim Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 (edited) "Staniolul" nu-mi prezinta prea mare interes si de aceea nu am dorinta (prea mare) de a crea promovare. Asta vine doar secundar dorintei de a compune...sau chiar mai in urma. Edited August 25, 2011 by Grim
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 "Staniolul" nu-mi prezinta prea mare interes si de aceea nu am dorinta (prea mare) de a crea promovare. Asta vine doar secundar dorintei de a compune...sau chiar mai in urma. nu, bre. adica s-o pui si matale pe you tube sau soundcloud ca sa poata fi redata direct, fara download. si-asta din plurimotive.
Radu Burcea Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Eu am avut rabdare sa ascult.Dar fi sigur ca nu multi o sa fie dispusi sa astepte sa si descarce,din motive de comoditate.
Sammy M. Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mda poate ar fi fost mai bine sa il pui pe un site media. Cum zice si Radu nu toti "vor avea chef" sa downloadeze melodia.Eu am avut si imi place!
Recommended Posts