www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

uite nite oameni tari

Recommended Posts

Guest diogrey
Posted

am dat pe you tube de o formatie carre repeta ... si mi se pare super tare ..voi ce parere aveti

imi place si stilul si felul in care repeta (sub 1000 w :(;) , nu ca alti care dau tot la maxim pana bubuie si usa) si dupaia se mira d c nu se mai aud ...

hai dati va cu parerea

a si daca oricare mebru al formatiei este pe forum ....sincere felicitari ...u rock :):):)B)

Guest diogrey
Posted

ce tare! !!!!! pacat de lipsa linkului .....

upss ce vreti era 3 noaptea

Guest TimeRobber
Posted

Imi place cum canta , si din cate am vazut nu au basist ! :)

Ceea ce priveste sonorizarea , formatia mea nu avea nici macar atat, si totusi suna mai bine !

Guest Csernik
Posted

Suna bine..asa...adica..merge.....mie mi-a placut cat de cat....si Time Robber....nu suna mai bine..sau cat suna nu era nimic cap-coada..

Guest diogrey
Posted

sincer mie imi place mai mult copia les paul ...are un sunet mai plin...copia fender deabia se aude...

Guest TimeRobber
Posted

Suna bine..asa...adica..merge.....mie mi-a placut cat de cat....si Time Robber....nu suna mai bine..sau cat suna nu era nimic cap-coada..

ai dreptate in mare parte , dar ultimele piese Everlost erau la inaltime ... banuiesc

Guest tudor.
Posted

mie imi place ideea ca desi nu au basist, nu s-au lasat batuti si inca canta... :)

melodia si interpretarea nu le comentez :)

Guest diogrey
Posted

da ce white stripes au vreo chitara bass si suna bestial aicia tine si de gusturi

Guest TimeRobber
Posted

da , si eu am remarcat inca de la inceput ca bateristul se pricepe

Guest _Theo_