jaco Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ambele sunt absolut noi .Sertarul este glisant si este ideal ptr.. setup-ul pedalelor in rack. Case-ul este de 8 unitati perfect ca marime ptr. efecte de rack de chitara sau altceva.Firma este Boschma din Olanda.Link-ul http://www.flightcasewarehouse.co.uk/music/listproducts.asp?modelid=4685 Pretul pe amandoua este de 160 euro sau pot accepta si variante. 100 eurocase-ul, 60 euro sertarul Mersi scuze rgc deoarece anuntul s-a inregistrat de 2 ori ptr. ca prima data a dat o eroare
matei.vladutescu Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 O intrebare am : rack-ul de pedale este de 1U ? Si daca da... ai idee daca intra pedalele de la BOSS ? Nu sunt prea inalte pentru el ?
jaco Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 O intrebare am : rack-ul de pedale este de 1U ? Si daca da... ai idee daca intra pedalele de la BOSS ? Nu sunt prea inalte pentru el ? Rack-ul are 8U .In cazul in care unele pedale sunt mai mari lasi un spatiu de 2 unitati intre sertarul de rack si urmatorul procesor .In general se folosesc 2 spatii ptr. un sertar cu pedalute.Sertarul care il am are prindere pe ambele parti ptr. a suporta oricate pedale ai pune pe el. Numai bine
mariobest Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Putem vb pe mrsoprea?Sau un nr de tel?Sau suna-ma pe 0721118588, numai bine.
Hyper10n Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 salut, mai e valabil? uite id-ul meu de mess in caz ca da: rise_out_of_fire. ms!
Recommended Posts