www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

matei.vladutescu

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by matei.vladutescu

  1. S-a vandut! Multumesc mult RGC, se poate inchide postul.
  2. Pedala TC Electronics s-a dat. Au mai ramas: - BOSS CS-1 - 250RON - Shure SM57 - 350RON
  3. Se vinde o unitate Palmer The Junction DI BOX. Uzura normala, in stare de functionare perfecta. Pret: 350 RON
  4. Se vand la pachet urmatoarele echipamente: BOSS CS-3 / TC Electronics VPD1 / SHURE SM57 Toate in stare foarte buna!. 850 RON Accept schimb cu o unitate wireless LINE6 G50.
  5. Vand microfon instrument Shure SM57 cu nuca si husa de protectie. Folosit foarte putin, fara urme de uzura si in stare perfecta de functionare. Se poate trimite si in tara prin curier cu plata la destinatar. Pret: 400 RON
  6. Toti cunosc pedala, toti o iubesc! Folosita de trei sau patru ori maxim. Arata si functioneaza impecabil. Se trimite si in tara prin curier cu plata la destinatar. Pret: 300 RON
  7. Dupa cum spune titlul, vand efect TC Electronics VPD1 (Vintage Pre-Drive). Are doua etaje de efect (distors si boost), posibilitatea de a selecta un boost in eq (flat, top, mid), speaker sim si potentiometre de control pentru ton si bas. Alimentarea pedalei se face doar printr-un cablu de 9V. Pretul este de 300 RON si se poate livra in tara prin curier cu plata la destinatar.
  8. Unul s-a dat. Multumesc RGC. A mai ramas unul de vanzare la 400 RON. UP!
  9. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0743076025 Link producator: www.shure.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 microfoane SHURE SM57 cumparate de la importatorul oficial Shure in Romania in urma cu 2 luni. Nefolosite si in ambalaj original cu toate accesorile. GARANTIE 2 ANI!
  10. UP! 400 RON. Chiar nu e nimeni interesat de o "vechitura" buna?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.