Shadow Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 caut sa infiintez un live act de dubstep si nu numai, cu instrumentisti de tot felul. tot ceea ce conteaza e sa ai mintea deschisa, experienta la instrument si pasiune. daca ai si experienta cu muzica digitala, e si mai bine. in momentul asta nu conteaza la ce instrument canti, daca esti interesat de asa ceva, contacteaza-ma. ideea e ca este o lipsa totala de continut propriu in muzica electronica de la noi din tara la ora actuala. asta ca sa nici nu mai zic de live acturi. infloresc peste tot dj-ii ca ciupercile dupa ploaie. si nici macar nu sunt buni. ei bine, eu vreau sa schimb asta. fie ca esti dj/tobar/chitarist/clapar/basist/trompetist/violonist/le ai cu controlleru/orice, etc baga un reply sa vorbim ca sa vedem ce putem face. loc pentru repetitii si ceva echipament am eu deja. la fel si idei de compozitii/piese/orice +timp. let's knock'em dead! pentru cateva piese, aici e soundcloudu meu: Alex Arsu contact ym: shadowxxxhome@yahoo.com fb: Alex Arsu
'mnezău Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Frumoase rau compozitiile. Sunt oarecum pasionat de dubstep. Sper sa-ti iasa proiectul .
Pit Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Eu nu inteleg genul asta, nu-mi dau seama care-i treaba, dar am auzit de el si am fost curios sa vad ce e si cum suna. M-am uitat pe 'soundcloudu' tau, titlurile pieselor sunt deosebite, cum le alegi?
Shadow Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 pai sincer sa fiu din lipsa de idei ) adica atunci cand termin o piesa nu stiu cum sa o denumesc asa ca scriu acolo prima mizerie fara sens care imi trece prin cap ) up!
ilun Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 foarte buna initiativa daca nu aveam atatea de facut in alte trupe m-as fi bagat la asa ceva
Guest crezu_n Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://forums.rgc.ro/topic/60893-baterist-caut-trupa-bucuresti/
Shadow Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 tobar gasit. mai trebuie bas si orice alte instrumente up
blashyrkh Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ma cam tenteaza ideea. sunt bassist...so...daca ai nevoie de ajutor anunta-ma
Shadow Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 repet: nu trebuie sa fii dubhead , doar sa iti placa cat de cat genul. si sa stii bine la bas. up!
Guest kinda_funkee Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Chitarista merge? tocmai ce postasem si eu de doua zile la sectiunea "caut trupa". imi place initiativa si ai un mare + pt poza de avatar ) I ' m obsessed with Seinfeld!!!
Guest morrissey Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 sunt interesat, ti-am dat add si cateva detalii pe mess, da un semn.
Keceap Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Faina treaba vrei sa faci. Daca locuiam in Bucuresti... Bafta... si astept curios sa vad ce iese.
AnalogSound Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Asa ceva mai spre bigbeat nu tenteaza pe nimeni ? chestii mai spre Overseer, Apollo 440 etc. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Recommended Posts