Guest Sandor Antonio Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 (edited) Am inregistrat in FL Studio 10 cu impulse si programe VST Metallica - Harvester of Sorrow full sound.mp3 Edited July 9, 2011 by Sandor Antonio
Guest Sandor Antonio Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Oops, looks like we can't find that page! Better ?
Guest Sandor Antonio Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Astept comentarii Nimeni interesat de sunet ?
manbearpig Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 (edited) Suna bine, dar nu prea are rost fara restul instrumentelor. Edited July 11, 2011 by manbearpig
Guest Regele umbrei Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Deci. Sunet bun, dar am curiozitatea sa incerc sa fac si eu o bucatica, desi recunosc ca nu pot face ce faci tu doar cu un amplificator real. Cu toate astea, nimeni n-a zis ca pot sa incerc un preset de pe guitar rig, facut de mine de niste luni si dopat cu gain. Mai instabil, dar ,cred eu, suna bine.( rog spectatorii a face abstractie de subiectivitatea mea). Revin in cateva zile . tote cele bune si felicitari, suni bine.
Guest Regele umbrei Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) ma dau batut de pe acum, dar tot postez ce am facut scuzati calitatea executiei, nu am spus ca sunt un extraordinar chitarist a, si daca va suna unpic mai sus, acest lucru se datoreaza exclusiv faptului ca am ajuns sa reacordez chitara cu 1 tasta mai sus pe fiecare coarda harvey.mp3 Edited July 14, 2011 by Regele umbrei
locdog Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pentru coveruri Metallica: Metallica Golden IR Pack - o colectie de impulse-uri care suna surprinzator de apropiat cu piesele originale. Probabil asta a folosit si deschizatorul topicului doar ca nu vrea sa zica
Guest Regele umbrei Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pentru coveruri Metallica: Metallica Golden IR Pack - o colectie de impulse-uri care suna surprinzator de apropiat cu piesele originale. Probabil asta a folosit si deschizatorul topicului doar ca nu vrea sa zica nooooo, nu poti banui pe cineva de asa ceva, nu, nu si nu! De fapt, el vrea sa ne surprinda dupa ce va avea 50 de comments si 1000 views s-ar putea sa incerc si eu, eu m-am luat dupa ureche. De tipul cu packul am auzit intamplator aici . Pe tonul baiatului asta mi-as fi dat, la vremea aceea, toate suvenirurile, penele cu porci/caini desenati pe ele, tot. hehe si pe ideile lui as fi dat cate ceva
Guest Sandor Antonio Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pentru coveruri Metallica: Metallica Golden IR Pack - o colectie de impulse-uri care suna surprinzator de apropiat cu piesele originale. Probabil asta a folosit si deschizatorul topicului doar ca nu vrea sa zica Bineinteles ca am folosit Metallica Golden IR Pack Nu incerc sa ascund nimica , ma gandeam ca vor fi si altii curiosi si i-as putea ajuta E imposibil sa faci asa 'de la tine' un sunet identic cu originalul Am inregistrat in FL Studio 10 cu impulse si programe VST Revin cu ceva nou . Cei interesati va rog dati un PM si va indrum sa aveti un sunet identic cu cel original In ziua in care am descoperit acest pack ( MetallicA Golden IR Pack ) cred ca am plans putin de fericire . Incredibil ce poti face cu 2 programe VST si un impulse \m/ Metallica - Master sound.mp3 Metallica - Ride medley sound.mp3 Metallica - Blackened soud.mp3 Metallica - Disposable heroes.mp3
Guest Regele umbrei Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 catre Sandor Antonio: pack-ul acela al tau contine si efecte pentru chitara curata, poate ca in intro-ul de la Harvester of Sorrow sau ca in prima jumatate de la One? acum (chiar in ultimele 5 minute) am capatat interes major pentru sunetul cela din AJFA.
Grim Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Nici n-ai nevoie de alte instrumente in inregistrare. Le aud prin cum iti impui sunetul. Bine lucrat!
Guest Sandor Antonio Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 catre Sandor Antonio: pack-ul acela al tau contine si efecte pentru chitara curata, poate ca in intro-ul de la Harvester of Sorrow sau ca in prima jumatate de la One? acum (chiar in ultimele 5 minute) am capatat interes major pentru sunetul cela din AJFA. Poti scoate sunetul Clean daca modifici setarile la amplificator . Gain 0 Presence maxim
Recommended Posts