barbarossa Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 am si eu 2 intrebari, cu mentiunea ca sunt destul spre foarte paralel in legatura cu tot ce tine de midi 1. vreau sa am 2 trackuri de tobe, cu tempouri diferite, intr-o melodie trasa cu nuendo + addictive drums. cum fac sa setez cele 2 tempouri diferite? (100 vs 117) 2. vreau sa setez dinamica notelor midi. vad ca beat-urile care vin cu softul au setata dinamica, notele sunt fie albastre (soft), mov (mid) si rosu (hard), insa se pare ca eu nu stiu decat hard (rosii) sa le desenez, si trebuie sa apelez la metoda copy/paste, uneori enervanta, ca sa o scot la capat. presupun ca se poate desena direct, dar cum? mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Citește manualul Nuendo. Presupun cã poți seta tempo-ul event-ului în sine (nu al track-ului) sau mãcar o ratã diferitã de playback. Intensitatea (velocity) o poți seta nu doar la 3 valori ci 128. PS: uite cã ți-a rãspuns dudu mai precis. Cu atât mai bine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 ok, mersi pt raspunsuri. am gasit pe net ceva cu setare tempo track. vad ce si cum cand ajung acasa. partea cu velocity am inteles-o. multumesc inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 unde scrie in transport bar tempo, dai click ca sa fie track nu fixed, si daca tii apasat ctrl si dai click pe tempo, iti deschide tempo track-ul unde desenezi ce tempo-uri vrei tu, si de asemenea si cum se schimba, jump sau ramp, adica brusc sau treptat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Tempo track. Barele verticale din josul ferestrei de editare controleaza velocitatea. Seteaza "velocity" daca este selectat "velociti" dintre efectele de expresivitate MIDI . se vede acolo o fereastra mica in care scrie "velocity" se dsechide o lista cu ce poti sa reglezi la cate un anumit sound MIDI .velocity sau ....timbru, efecte..etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts