alexneg Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Salut , Vreau si eu sa stiu daca as putea sa pun o doza EMG 85 pe un dean tyrant x?
alexneg Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Poti, de ce nu ai putea? pai nus poate nu merge cu lemnul si sa scoata sunetul mai naspa
korko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Care sunt caracteristicile unui sunet "nașpa"? it sucks ! 1
alexneg Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Care sunt caracteristicile unui sunet "nașpa"? Adica sa nu sune nici macar la jumate din potentialu dozei datorita stiu eu lemnului sau altor componente ale chitarii.
FiveseveN Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) Și care dumnezău e "potențialul dozei"? Da, va suna diferit în funcție de chitara în care e instalată doza (și nu numai). Dar după ce criterii poți spune că o configurație e superioară alteia, te-ai gândit la problema asta? Edited July 2, 2011 by FiveseveN
alexneg Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Și care dumnezãu e "potențialul dozei"? Da, va suna diferit în funcție de chitara în care e instalatã doza (și nu numai). Dar dupã ce criterii poți spune cã o configurație e superioarã alteia, te-ai gândit la problema asta? Cam ai dreptate la faza cu configuratie superioara!
Recommended Posts