Guest aZoT Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) Daca puteti sa-l tab-uiti pe tot, cu atat mai bine, dar cel mai mult imi place bridge-ul de la 1:20 urmat de bassline-ul acela foarte tare . Multumesc anticipat. EDIT: Tipu de pe YouTube nu raspunghie. Edited May 19, 2011 by aZoT
tudorbog Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 pentru portiunea de bass de care spui cauta pe google tab pentru "Malaguena".
EugenRo2001 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 E o progresie comuna pentru cantecele hispano-mexicane E, F, G, Am si ceva linie de bas. E o melodie simpla, cu un tempo lejer, sunt convins ca daca te fortezi putin o faci dupa ureche, fara tab.
Guest aZoT Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) E o progresie comuna pentru cantecele hispano-mexicane E, F, G, Am si ceva linie de bas. E o melodie simpla, cu un tempo lejer, sunt convins ca daca te fortezi putin o faci dupa ureche, fara tab. Vueau linia de bas . Si acordurile si strumming pattern-ul. Pentru ca's bou si nu's in stare dupa ureche . celui care o va face pt mn. Pana la urma, e un cantec klumea Edited May 19, 2011 by aZoT
Guest aZoT Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) Basu a fost gasit A|------2-|----2-|-0-3-2-|-0-------| E|--0-4---|0-4---|-------|---3-1-0-| Edited May 19, 2011 by aZoT
Guest aZoT Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Am si io o intrebare cam off-topic. E buna firma B.C. Rich? Pentru ca ei, ca si design...tot ce pot spune e . As vrea sa-mi cumpar ca prima chitara electrica asta. Buna, rea? Exista ceva mai bun pana in 1500RON?
Adi M Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 De obicei, așa ceva se întreabã în altã parte. Sau mãcar dupã ce se va citi ce scrie acolo (cîteva pagini e de ajuns), se va afla cã lumea de aici nu prea e pro pachete. BC Rich sînt o firmã bunã, ca mai toate firmele. Dar tot ca mai toate firmele, chitarele lor ieftine (pînã în 1500 RON) nu-s tocmai grozave. La banii ãștia, cred cã oricine ți-ar recomanda Vintage V100 sau V99 sau copia de SG sau Epiphone sau Squier. Dar cautã unde te-am trimis, mai întîi
Recommended Posts