www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Comfortably Numb Cover/improv


minu
 Share

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=49_Dr6kP8fA&feature=player_embedded



a da si o parere ar fi .. a iesit destul de ok.Pink Floyd e printre formatiile mele preferate :blush: si parerea mea e ca au niste solo-uri foarte chill si ok.revenind la cover este ok.cateva erori pe alocuri , insa keep it on.:respect: Edited by Septi
Link to comment
Share on other sites

si parerea mea e ca au niste solo-uri foarte chill si ok.

 

Asta nu înseamnă că trebuie să interpretezi piesa de parcă ar fi o baladă rock. :)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

minu, mulți încearcă dar foarte puțini reușesc să se apropie de nivelul de interpretare al lui Gilmour. Nu trebuie să-ți faci griji, poți oricând să ajungi ca ăștia:

 

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Este soloul meu preferat si nu am putut sa ma abtin de la comentarii. Imi place interpretarea, chiar daca nu se apropie de original. Dar sa incepem cu partile negative: ori chitara nu e bine acordata, ori apesi prea tare tastele, uneori suna ciudat. Legat de pitch bend, da, mai e de exersat. Nu e nici o problema ca prezinti o interpretare proprie, dimpotriva, e un lucru de laudat, dar straduieste-te sa stapanesti cat mai bine tehnicile folosite de David, respectiv lick-urile din aceste 2 solouri din piesa Confortambly Numb, uneori te indepartezi mai mult decat trebuie de tema originala. Si inca un lucru rau: uneori canti destul de sacadat, incearca sa te folosesti mai mult de optimi, doimi, saisprezecimi, nu lungi prea mult improvizand pe patrimi. Si acum partile pozitive: imi place introducerea, ai executat-o bine, imi place tot ceea ce ai improvizat pana la final, este de laudat ca ai tinut un astfel de solo atat mult. Keep the good work.

Edited by SorinT
Link to comment
Share on other sites

Chitara este bine acordata si nu cred ca sunt prea brutal cu tastele, dar uneori am și eu impresia ca suna ciudat, pentru ca nu cred ca e intonata corect și eu nu ma pricep și m-am obișnuit cu ea asa. Am cantat sacadat pentru ca am nevoie de thinking time (da sunt mai încet :lol:) Mulțumesc mult de sfaturi !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.