Guest Stache Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) Salut, doar de curiozitate intreb, inca nu sunt sigur. Se merita in primul rand sa schimb un Jackson JS 32 Randy Rhoads w Floyd cu un Epiphone Les Paul Standard? Daca da, ar vrea cineva sa faca acest schimb? PS Chitara e cumparata de 3 sapt. E nou nouta, fara probleme. Edited May 8, 2011 by Stache
Ironside Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Epiphone LP Standard > Jackson JS Daca as avea Jackson JS si mi-ar oferi cineva la schimb un Epiphone LP Std., as accepta imediat. Daca as avea Epiphone LP Std. si mi-ar oferi cineva Jackson JS la schimb, as crede ca-si bate joc de mine.
GrP Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Salut, doar de curiozitate intreb, inca nu sunt sigur. Se merita in primul rand sa schimb un Jackson JS 32 Randy Rhoads w Floyd cu un Epiphone Les Paul Standard? Daca da, ar vrea cineva sa faca acest schimb? PS Chitara e cumparata de 3 sapt. E nou nouta, fara probleme. Depinde ce vrei sa canti. Eu unul nu as schimba din mai multe motive: Jackson are grifful mai subtire, mai comod, are scala mai mare(adica distanta dintre freturi mai mare), are compound radius(fretboardul e curbat), are acces mai usor la tastele superioare. Aceste caracteristici fac ca Jacksonul sa fie mai comod pentru mine. Dozele nu sunt magnifice la niciuna din aceste modele. Eu am un Jackson JS20 si i-am schimbat dozele.
Guest membru Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Schimbi cu Epi Les Paul Special (Luat din guitar shop acum 5 luni ?)+Diferenta ?
Recommended Posts