Guest budulea Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Salut ... as vrea sa stiu ce programe sa folosesc ca s-a inregistrez chitara si bassu ( sa fie mai bune , nu de gen audicity )
Concordis Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Poti sa folosesti Nuendo Salut ... as vrea sa stiu ce programe sa folosesc ca s-a inregistrez chitara si bassu ( sa fie mai bune , nu de gen audicity )
karpi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Salut ... as vrea sa stiu ce programe sa folosesc ca s-a inregistrez chitara si bassu ( sa fie mai bune , nu de gen audicity ) Ce are Adudacity ???????? calitatea inregistrarii nu prea are nimic cu programul DAW . Ce preia de la placa de sunet este totul . In ce priveste postprocesare este alta mancare de peste ,, 1
Guest OratioMentis Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nici eu nu vad care este problema lui Audacity. Este un program mai mult decat decent, lucrez cu el si la inregistrat si la encodat de pe CD-uri in format mp3 si la multe altele si nu m-a dezamagit vreodata. In plus, are avantajul de a fi gratuit.
Guest Aron Virginas Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Audacity este un program mai mult decat decent, mai ales fiind gratis. Daca ai bani de dat, incearca Reaper
FiveseveN Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Daca ai bani de dat, incearca Reaper Reaper e uncrippled shareware, deci dacã nu-i "dai bani" dupã 30 de zile de funcționare gratuitã va funcționa la fel de gratuit, doar cã îți va reaminti sã-l plãtești pt. 10 secunde cu un nag screen. Oricum prețul e incomparabil cu cel al alternativelor. Mai sunt DAW-uri freeware/open source dar cel mai flexibil probabil e în continuare ardour. Oricum, important e sã înveți fundamentele și vei putea lucra pe orice platformã. Aceste lucruri s-au mai discutat.
Guest OratioMentis Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Sa retinem in sarcina si acel "s-a inregistrez". Eugen Simion tre' sa fie mandru. 1
Recommended Posts