felix Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Cu bucurie in suflet va anunt ca tocmai am lansat o noua piesa, intr-un format total nou pentru noi. Piesa se numeste King of the world si poate fi ascultata pe youtube sau pe site-ul oficial al trupei, www.stonebox.ro (de unde se poate descarca in format mp3). Multumiri speciale pentru pasajele de chitara agresive: Dragos (Ex. Voodoo) Edited April 20, 2011 by felix
Edward Pop Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 De acord cu art, nici mie nu-mi place chiar deloc genul dar sculele suna bine. Doua observatii am de facut: 1.Vocalul nu-i din acelasi film cu voi (nu transmite nimic ori in muzica mai ales vocalul trebuie neaparat sa faca asta) 2.N-am auzit pasajele agresive de chitara (eu prin agresiv inteleg ceva gen Zakk Wilde sau macar Gary Moore) Una peste alta pentru cei carora le place genul cred ca e chiar dragut ( cu observatiile de mai sus). BAFTA
George Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Stilul nu e tocmai my cup of tea, dar suna perfect, toate instrumentele suna beton. Felicitari! Cind am citit reply-ul tau incepusem deja sa ma umflu de mindrie Mi-a luat ceva timp pina am gasit echilibrul mixului la piesa asta. O faza de la inregistrare: am pierdut cam o saptamina inregistrind partile mele de chitara si nu suna deloc. Si asta cu mai multe combinatii de chitari si ampuri cu sound vintage. Eram destul de dezamagit, dar apoi mi-am dat seama ca nu poti inlocui unele lucruri, asa ca l-am rugat pe Dragos, colegul nostru Dass101, sa ma ajute. Am lucrat impreuna la ultimul album Voodoo si mi-a placut foarte tare ce a obtinut el cu ampul lui Diezel. Partea de chitara de pe refren e ampul lui fara nici un fel de eq sau compresie. De atunci am la sala, linga Bassman, un 5150 Unele lucruri sint imposibil de imitat, si imi mai aduc si eu aminte de vremurile cind aveam SLO100.
George Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Foarte Creed/Godsmack/Life of Agony vocea. Inregistrarea suna bine. Engleza versurilor nu-i chiar naturala (ma refer la gramatica/semantica, nu la accent) si mesajul e oarecum confuz. "When things are getting hot you'll make it out in smiling"?... Lasa ca m-am certat destul cu Felix pentru asta ) A pus subtitlurile gresit, e "you'll make it out, and smiling", si "fight for the old man", in loc de "men" si "fight for your country" in loc de "the country". Asa e cu dead-line-urile, mai apar greseli
George Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Potato wave, bre. http://www.myspace.com/video/stephen/misheard-lyrics-pearl-jam-yellow-ledbetter/10490394 EDIT: Cum cu tag-ul ? Am citit undeva pe forum ca ar merge embedding de clipuri de pe MySpace. Nu mai e cazul? Make me fries Mor de ris )))))))
Recommended Posts