FiveseveN Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 In momentul in care o sa vezi un asemenea anunt, atunci sa tragi ce concluzii vrei tu. Am subliniat contextul din care presupun cã se trage prejudecata ta. Dacã sunt alte motive atunci e mai grav. Pt ca numai in momentul in care se exploateaza corect instrumentul se poate vorbi si despre ton. Consideri cã urmãtorii indivizi își "exploateazã corect instrumentul": http://www.fractalaudio.com/artist.html ? Apoi poate ne explici cine e acest juriu suprem care decide ce e corect și ce nu în muzicã. Mã tem cã am învãțat mai mult în 4 ani de esteticã decât tu în câte decenii ți-ai încãlzit urechile la lãmpi. iti "inmoaie mana" Știi ce-ți "înmoaie mâna"? Etanolul. Sau osteoporoza. Greu de spus, pentru cã poate înțelege oricine orice dintr-un termen gratuit. Dar era vorba de wah-uri, deci presupun cã înmoaie piciorul.
Doctor X Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Consideri cã urmãtorii indivizi își "exploateazã corect instrumentul": http://www.fractalau...com/artist.html ? Ma intreb ce scule folosesc indivizii aia, live si in studio. Ma refer in special la amplificatoare.
ggg Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) Ma intreb ce scule folosesc indivizii aia, live si in studio. Ma refer in special la amplificatoare. Amplificatorul este doar o scula care te ajuta sa produci sunet si nu canta in locul nimanui.Un amplificator bun reda absolut toate detaliile.Si poate sa amplifice si ce nu vrei sa auzi.Dar asta tine de mana si de stilul de cantat al fiecaruia. Dar este mai greu de inteles cand nu exista experienta in domeniu.Pana nu ai cu ce sa compari, nu stii ce este mai bine sau mai prost. Steve Vai si-a gasit un ton dupa 30 de ani de cantat.Guthrie Govan, la fel...iar exemplele pot continua. Edited May 7, 2011 by ggg
FiveseveN Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Mult succes cu tautologiile și valorile estetice absolute!
ggg Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 De cand am postat si pana acum, au trecut cateva ore.Ti-a luat ceva timp cat ai cautat prin DEX. Cam mult pt un Over the top.
Recommended Posts