Guest AlcoholicA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nu stiu daca voua va place neaparat muzica progresiva sau mai bine zis formatii de genu evergrey si symphony x da pe mine m-a prins sunetul impecabil al acestor chitari si numarul mare de freturi la modelul horus
Guest Victor_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 DA ... ne plac. Sau cel putin mie imi plac foarte mult. Singurul lucru de care m-as putea plange la ele e ca sunetul e foarte ascutit, dar suna f bine.
Guest Sylviu Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 recunosc k nu am cantat in viata mea pe asa ceva.. nici nu am tinut vreuna in mana.. da headstocku ala e tare urat ..
Guest AlcoholicA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 totusi nu stie careva un dealer de Caparison Horus in zona sau macar in europa ( Germania Austria Ungaria) si inca o chestie mie nu mi se pare ca suna prea ascutit!
Cosu Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ebay!!! http://cgi.ebay.de/CAPARISON-DELLINGER-II-...4QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/CAPARISON-DELLINGER-HGS...4QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/CAPARISON-HORUS-INCL-CA...4QQcmdZViewItem Germania : http://81.169.170.65/beyers/catalog/index.php?cPath=3_364
Cosu Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ms foarte mult cu placere Sunt foarte multe trupe de metal europene care au endorsment cu Caparison. Soilwork, Arch Enemy, Mnemic , Mattias IA si multe altele. Sunt niste chitare pe cinste si din pacate au preturi pe masura.
Shreder Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 (edited) Dap. Chitarele sunt interesante. La Mnemic parca era un chitarist roman care facea endorsement la Caparison. Edited June 8, 2006 by Shreder
Guest John_OttO Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 cu placere Sunt foarte multe trupe de metal europene care au endorsment cu Caparison. Soilwork, Arch Enemy, Mnemic , Mattias IA si multe altele. Sunt niste chitare pe cinste si din pacate au preturi pe masura. Man regret sa te contrazic dar Michael Amott de la Arch Enemy tocmai a semnat endorsment cu ESP.PACE!
Cosu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Michael Amott are de ceva ani modelul sau la ESP - Ninja insa celalalt chitarist Christopher are un model Caparison.
Guest John_OttO Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 (edited) Michael Amott are de ceva ani modelul sau la ESP - Ninja insa celalalt chitarist Christopher are un model Caparison. Cu tot riscul de a intra in offtopic rau stiam de Michael Amott credeam ca faci o cunfuzie si zici de el,celalalt chitarist chiar nu stiam ce are oricum suna bine.PACE! Edited June 9, 2006 by John_OttO
Cosu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ca sa continuam offtopicul modelul ninja de la esp acum vine si in varianta pentru buget scazut LTD si ambele sunt disponibile international. Pana sa se intample asta ESP Ninja era disponibil doar in japonia (la fel ca si chitara lui Alexi Laiho care se afla acum intr-o situaite similara). Endorsmentului lui Amott cu ESP nu e de ultima ora pentru ca in catalogul ESP Japan 2004 amott apare de gat cu chitara.
Guest Malmsteen Wannabe Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eu sunt fan Soilwork si sunetul lor pur si simplu ma innebuneste...nu am avut niciodata onoarea sa ating asa ceva nici macar sa vad de departe dar un Caparison este cu siguranta in my wish list! Rock ON
pixy Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 da , ne place caparison si suna beton.un alt endorser caparison f cunoscut e si james murphy. viva death \m/
Guest MrJackson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Sau Romeo... sau Englund si Dahnage... sau Eklundh. Ii stiti nu ?
Alex_Strat69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Sau Romeo... sau Englund si Dahnage... sau Eklundh. Ii stiti nu ? Uite asa imi fac . A acut masterclass la noi la scoala in ziua cand am ajuns . Daca imi dadeau mu@@@ii viza cu o zi inainte il prindeam. Mi-au povestit astia ca e pur si simplu fenomenal . Da cik nu poate canta rar , a zis ca nu se poate abtine.
Guest MrJackson Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 (edited) Eklundh sau Romeo? Edited November 18, 2006 by MrJackson
Alex_Strat69 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eklundh. Voiam si eu sa vad cum e sa iti aprinzi chitara de la coezi dupa ce ai cantat !!
Recommended Posts