pasion-kill Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Salutare , V-as ruga sa imi spuneti daca stiti cumva un profesor bun de chitara in Sibiu .. Cant de 4 ani . Multumesc
SorinT Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 (edited) Daca e vorba de teorie si compozitie te pot ajuta aici pe forum, si nu doar eu. Dar ma tem ca ai postat gresit, majoritatea dintre noi nu suntem profesori de chitara. Apoi unii canta clasica, altii metale, unora le place jazz-ul, inteleg ca tu doar vrei ceva dar nu ai avut preferinte in cei 4 ani de zdranganeala. Pai cum vine asta? Edited March 27, 2011 by SorinT
karpi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 (edited) Salutare , V-as ruga sa imi spuneti daca stiti cumva un profesor bun de chitara in Sibiu .. Cant de 4 ani . Multumesc Cine canta de 4 ani este veteran.. In 4 ani faci cursuri de doua gradinitze , un liceu , sau o "facultate ",..sau doua masterate ,... sau un doctorat .. Edited March 30, 2011 by karpi
Bleeding Riff Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Depinde acum si ce intelege fiecare prin a "canta". Daca de 4 ani atingi chitara de 1-3 ori pe luna... ...sau de 4 ani lucrezi sistematizat in paralel teorie/tehnica/practica... esti veteran indeed.
Sodom Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 (edited) Cornel Lepadatu Edited April 2, 2011 by Sodom
Recommended Posts