Concordis Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 era mai demult un topic daca nu ma insel "de unde ne procuram corzile" si era vorba de o persoana pe forum care se ocupa cu vanzari de corzi si,se preciza,era tare serios.As avea nevoie de niste corzi dar nu cred ca gasesc un magazin online sa mi l trimita prin posta. (fan curieru ar costa tare mult pentru locatia mea) . Daca stie cineva sa ma ajute Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 www.corzi.ro ps : nu fac reclama site-ului sau ceva de genul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) www.thomashaus.ro Edited March 22, 2011 by vldmlt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Multumesc frumos! Am intrat dar nu am vazut d addario deloc.Eu folosesc extra hard tension. Oricum in dreptul pachetelor era un X care cred,inseamna ca nu este pe stoc. www.corzi.ro ps : nu fac reclama site-ului sau ceva de genul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) Acestea? (m-am grabit,scuze...acum am vazut ca vrei prin posta ) Edited March 22, 2011 by radu_guitar96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 alea,dar prin posta ca altfel imi vine prea scump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts