Neo Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 (edited) Is this a joke? imi place accentu de ma p*sh pe mine... sfatul meu de umil ascultator e sa mai lucrezi inainte sa faci chestiile astea publice.... ii las pe ceilalti membrii care sunt mai in tema sa comenteze.... Edited March 5, 2011 by Neo
GrP Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Is this a joke? imi place accentu de ma p*sh pe mine... Kebab anyone?
Guest HellsAngel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 (edited) FiveseveN mie mi se pare ca baiatu are voce foarte buna , intradevar trebuie lucrata dar cred ca nu se aseamana din niciun punct de vedere cu "Ken lee". Cu ceva munca ai sa iti faci un accent englezesc dar nu cred ca e asta o problema. Multa bafta si succes! LE: Incercati si critica constructiva, ar ajuta mult comuniunea. Edited March 5, 2011 by HellsAngel
FiveseveN Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Cu ceva munca ai sa iti faci un accent englezesc dar nu cred ca e asta o problema. Știu (și se pot vedea și la TV) oameni care cântã de-o viațã și n-au reușit sã scape de accent. Mult mai simplu e sã cânți într-o limbã pe care o stãpânești, astfel evitând asemenea momente penibile.
Recommended Posts