Guest JustNick Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Salut , sunt nou aici pe forum si am o intrebare , tin sa precizez ca nu am habar de chitara Vreau sa ma apuc si eu sa invat sa cant la chitara , am deja o chitara Fender acustica ,problema mea este ca nu am degete de chitarist si vreau sa intreb daca cumva exista chitara cu distanta dintre corzi un pic mai mare Mutumesc anticipat
Guest OratioMentis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nu exista "nu am degete de chitarist". Exista lipsa de exercitiu si insuficienta dorinta de a repeta pana te obisnuiesti cu adevarat cu instrumentul. Nimic nu vine in 2 zile.
ramurel Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Salut , sunt nou aici pe forum si am o intrebare , tin sa precizez ca nu am habar de chitara Vreau sa ma apuc si eu sa invat sa cant la chitara , am deja o chitara Fender acustica ,problema mea este ca nu am degete de chitarist si vreau sa intreb daca cumva exista chitara cu distanta dintre corzi un pic mai mare Mutumesc anticipat E plinã lumea asta de chitariºti cu "deºte" de mezelari, care cântã de mama focului. Aruncã-ți ideea asta din minte ºi treci mai departe, zic io... Nu-mi dau seama de unde vine ideea asta cu "degete de chitarist"...
Guest JustNick Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 nu am zis ca nu am vointa, ca imi rup degetele in fiecare zi cam de o saptamana si o sa reusesc pana la urma doar ca pun un deget pe doua corzi odata si imi ia ceva timp pana le nimeresc oricum ms pentru replay
Blacklight Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) Asa credeam si eu la inceput dar daca exersezi o sa te obisnuiesti. Si acum cand cant mai bazaie coarda cand imi loveste unghia dar nu pun importanta. Doar ca un hint,cand canti pe primele freturi incearca sa iti pui degetele in alta pozitie decat perpendicular pe tasta,poate o sa te ajute Sau cum zice Vali poti sa canti pe clasica sau pe o acustica cu corzi de plastic ,daca te incomodeaza de metal Edited February 28, 2011 by mihaitzad
Vali184 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Sau poate tu apesi cu partea moale a degetului. Incearca sa apesi doar cu varful degetului.
Neo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sau doar exerseaza pana iti iese asa cum trebuie... Roma nu a fost construita intr-o zi... cat despre ce ai mai putea invatza la chitara, Google-ul iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie... si putin offtopic : cred ca e al 3-lea topic pe luna asta in care se pune aceeasi problema "nu am degete de chitarist" nu te nasti cu degete de chitarist, le formezi, le dobandesti pe parcurs, exersezi, trudezi, sangerezi, te oftici, te aduni si o iei de la capat Vorba multa, saracia omului...decat sa te plangi pe forum ca nu ai degete de chitarist, mai bine ai incepe sa ti le formezi, si sa revii laudandu-te cu ele Numai bine
Recommended Posts