metalsandman Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Se pune la vanzare urmatorul multi efect de chitara: Zoom G2.1u Este un procesor mic si versatil, foarte ideal pentru incepatori. Mai multe detalii despre produs gasiti aici. Pretul este de 450 lei (cu adaptor si Cubase LE 1.0.10 inclus) Predare personala in Cluj-Napoca, in tara se va trimite prin curierat rapid. Pentru mai multe detalii PM aici pe forum. Si cateva poze (sunt facute cu telefonul): Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrik Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 iti ofer BOSS-mT2 keelet mod +50lei diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 sorry, nu accept schimburi. am nevoie de bani pentru o alta achizitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Pret nou: 400 lei si cumparatorul suporta transportul prin curier. In continuare, nu ma intereseaza schimburile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Da-mi un pm daca cumva te intereseaza schimburi, ofer si diferenta de bani. O zi buna. Alex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 (edited) Zoom G2, G2.1 si G2Nu sunt procesoare foarte bune, ma mir ca acest anunt inca este valabil. Raportul calitate/pret e imbatabil. Edited April 10, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 Chiar nu vrea nimeni un procesor mic, bun si ieftin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Chiar nu vrea nimeni un procesor mic, bun si ieftin? Foarte bun! 96KHz/24 bit AD si DA iar DSP 96KHz/32bit . Eeee daca era de vanzare cand cautam eu ...asa ca am cumparat un G1 NX nou ( are pedala de expresie ca si G2)...care este aproape la fel de OK . Eu am efectele Zoom G2 in Zoom-H4 ,care sunt super ...dupa ce le-am auzit incercat mam hotarat sa iau G1 dupa ce lam incercat la magazin caci Zoom-H4 este un "palmrecorder calitativ si inregistrez cu el prin microfoanele stereio chiar pe scena sau il dau prietenului sa traga sunetul pe langa cel tras cu camera deoarece inregistrarea cu Zoom-H4 este superioara oricarui handycam . Baietii nu stiu cat este da bun acest "multiefect" bazat pe procesorul ZFX3 96KHz/32bit care cred ca este unul din cele mai bune procesoare ptr multiefecte. Pretul la ZOOM cred ca este "tinut" jos prin utilizarea carcaselor din plastic si vanzarea separata a diferitelor pedale si switch-uri . Un mare avantaj !!! cu patru baterii ( ieftine nu din cele alcaline !) AA am repetat 5 zile , cu toate ca are afisaj LED-uri cifre mari si foarte luminoase se vede pe scena in orice conditii. Cu acumulatoare de 2500 mAh precis poti canta o noapte intrega . Deci scapi de cabluri de retea -prelungitor si adaptor la reteau ade 230V .!!! Mai are multe parti pozitive ..tot am zis ca o sa scriu un review ...dar...este foarte mult de scris .Pe scurt este un multiefect foarte bun. Edited July 4, 2011 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Mai este valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Metalzone91 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Tocmai ce-am vandut si eu unul dar cu 350 ron ca aveam o urgenta. Spor la vanzare. S afie un UP de la mine pt un procesor de calitate . Deja mi-e dor de el :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Mai este valabil, doar ca tre sa-l sterg de praf. Sta saracu singurel intr-un colt...si nu-l vrea nimeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronwood Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 ofer urgent 300 lei banii jos-0745143827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 am si eu unul acasa pt cantat prin pc...suna bine prin pc insa prin mixer sau amp nu mi a placut deloc...difuzoarele prin care l bagi influenteaza f mult sunetul. Deci am si eu unul luat din Franta...am fost asa bucuros acum am 14 pedale si amp pe lampi dar imi place si sprocesorul asta pt studiu si inregistrari:) succes la vanzare! pe al meu nu l dau ...deocamdata:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Salut!Il mai ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 (edited) Salut!Il mai ai? Da, la 400 de lei. Transportul il platesc eu, daca nu esti din Cluj-Napoca Edited November 5, 2011 by metalsandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Cred ca am sa te scap de el luna viitoare.asta daca o sa l mai ai:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Cred ca am sa te scap de el luna viitoare.asta daca o sa l mai ai:) Bine. Daca nu se anunta nimeni pana atunci, al tau sa fie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Are cumva alimetatorul original?Se poate folosi pt a schimba canalele de ex clean-distors si invers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Are cumva alimetatorul original?Se poate folosi pt a schimba canalele de ex clean-distors si invers? Procesoru are alimetatorul original. Pe langa asta iti mai vine si cu un cd, care contine Cubase LE 1 si ceva. Procesorul are bank-uri de cate 10 patch-uri. Pe un patch poti sa iti pui ceva clean si cand vrei distors, sa treci pe urmatorul patch. Butoanele schimba patch-urile intre ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 AA super tare.Merci de lamurire.Sper sa nu l dai pana luna viitoare:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Procesoru are alimetatorul original. Pe langa asta iti mai vine si cu un cd, care contine Cubase LE 1 si ceva. Procesorul are bank-uri de cate 10 patch-uri. Pe un patch poti sa iti pui ceva clean si cand vrei distors, sa treci pe urmatorul patch. Butoanele schimba patch-urile intre ele. Il iau!ti am lasat pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 S-a vandut. Se poate inchide topic-ul. Multumesc RGC pentru suport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts