www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ce ne trebuie noua vocalilor

Recommended Posts

Posted (edited)

Va salut colegi de suferinta, dupa cum cred ca stiti si voi, noi vocalii suntem cei mai chinuiti oameni din salile de repetitii deoarece colegii nostrii de trupa sunt marea majoritate surzi si de aceea ei dau ff tare minunatele lor statii, etc.., fapt care ne pune pe noi in situatia de a ne da plamanii afara cu amigdale cu tot.

Intrebare: Ce tehnologie minima ne trebuie noua ca sa scapam de acest calvar?

Edited by randox
Guest miriapod
Posted

heh, interesant :) de mult salivam si noi la dopurile alea de firma :) de unde le ai?

ne gandeam sa folosim unele de la farmacie in cele din urma....

Posted

scule de voce! asta va trebuie fratilor! majoritatea aveti un microfon cu o ABSENTA BUNA!:)

:) iete unu care s-a simtit, cred ca majoritatea avem chiaristi cu dopuri fara amplificare.. :) si daca se transmite ca aviara si la baterist, adio suflu si urechi si gat

Posted

Dopurile (de firma?) ajuta la separarea sunetelor. Si pentru $10 cat e o pereche, chiar merita incercata solutia asta (de catre toata trupa) inainte de a se baga mai multi bani in instalatia de sunet.

Tobosarul din H.B. folosea dopuri portocalii 3M care se gasesc la farmacie si desi sunt sigur ca alea coloreaza puternic sunetul (in oranj? :)), in mod cert ajuta si la separare si longevitatea auzului.

Sau vocalii pot pur si simplu sa-si traga o pereche de CASTI peste urechi. Bine, atunci veti auzi chiar cat de rau gresiti deci s-ar putea sa fie neplacut :)

Post-Postum™: No vocalii sunt cei mai chinuiti, ci chitaristii, de catre vocalii care nu se aud, nene :)

Posted

ce de lume rea, eu asteptam niste specificatii tehnice de la voi, nu dopuri.. ca de ex: 2 boxe kashtan, 1 magnetofon aceeasi marca pe post de amp si un microfon model galena de la electronica industriala, si.. cu casti sa canti tu la sala cearny... :)

• 3 months later...
Guest mazdrunka
Posted

Post-Postum™: No vocalii sunt cei mai chinuiti, ci chitaristii, de catre vocalii care nu se aud, nene :)

Eu zic ca suntem toti chinuiti, ca nu avem sali de repetitii ca lumea si bani sa bagam in scule ca lumea, asa cum e in afara... sau eventual case de vacanta... cu tot cu studio... ma rog... visez si eu... :)

Guest LETHAL X
Posted

HAHA!!! Daca ai COJONES risti sa ramai fara dupa ceva timp LLLOOLLL, cojones probabil ca trebuie dar intr-un procent / dupa procentul ala, ori o dai in ciobanie ori ramai fara :)

cearny suna interesant ce zici tu acolo cu shure-ul ala. Am intrat am vazut si pare misto mai ales daca il implementezi ptr. toata trupa. Ai folosit asa ceva pe scena? Chiar da rezultatele scontate? Mai da amanunte...