Pava Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 (edited) Va salut colegi de suferinta, dupa cum cred ca stiti si voi, noi vocalii suntem cei mai chinuiti oameni din salile de repetitii deoarece colegii nostrii de trupa sunt marea majoritate surzi si de aceea ei dau ff tare minunatele lor statii, etc.., fapt care ne pune pe noi in situatia de a ne da plamanii afara cu amigdale cu tot. Intrebare: Ce tehnologie minima ne trebuie noua ca sa scapam de acest calvar? Edited May 31, 2006 by randox
cearny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dopuri de urechi. Am eu un set Haros care e foarte foarte bun si pe care cred ca-l voi folosi diseara ca sa nu surzesc la Apocalyptica (=sunt foarte bune si cand mergeti sa asistati la un concert )
Pava Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 (edited) poate dopuri de urechi cu amplificare pt chitaristi... Edited May 31, 2006 by randox
cearny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ai sa razi dar eu folosesc/am folosit asa ceva live Shure PSM200 ii zice
Pava Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 nu le imprumuti? iti fac eu o lista cu oamenii care au nevoie... sa revenim la ideea topic-ului
cearny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Monitoare bine plasate, putere pe voce de patru ori mai mare decat la chitara (parca asta era valoarea), un microfon cu o prezenta buna. Ca idee, asa.
StratMan Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 (edited) scule de voce! asta va trebuie fratilor! majoritatea aveti un microfon cu o ABSENTA BUNA! Edited May 31, 2006 by StratMan
Guest miriapod Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 heh, interesant de mult salivam si noi la dopurile alea de firma de unde le ai? ne gandeam sa folosim unele de la farmacie in cele din urma....
StratMan Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 heh, interesant de mult salivam si noi la dopurile alea de firma de unde le ai? ne gandeam sa folosim unele de la farmacie in cele din urma.... ce-i si mai interesant este faptul ca nu stiam ca folosinta dopurilor de firma, ajuta sa-ti scuipi mai putin plamanii...
Pava Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 scule de voce! asta va trebuie fratilor! majoritatea aveti un microfon cu o ABSENTA BUNA! iete unu care s-a simtit, cred ca majoritatea avem chiaristi cu dopuri fara amplificare.. si daca se transmite ca aviara si la baterist, adio suflu si urechi si gat
cearny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dopurile (de firma?) ajuta la separarea sunetelor. Si pentru $10 cat e o pereche, chiar merita incercata solutia asta (de catre toata trupa) inainte de a se baga mai multi bani in instalatia de sunet. Tobosarul din H.B. folosea dopuri portocalii 3M care se gasesc la farmacie si desi sunt sigur ca alea coloreaza puternic sunetul (in oranj? ), in mod cert ajuta si la separare si longevitatea auzului. Sau vocalii pot pur si simplu sa-si traga o pereche de CASTI peste urechi. Bine, atunci veti auzi chiar cat de rau gresiti deci s-ar putea sa fie neplacut Post-Postum™: No vocalii sunt cei mai chinuiti, ci chitaristii, de catre vocalii care nu se aud, nene
StratMan Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 iete unu care s-a simtit, cred ca majoritatea avem chiaristi cu dopuri fara amplificare.. si daca se transmite ca aviara si la baterist, adio suflu si urechi si gat ce sa-i faci, dragule "coleg de suferinta", daca vine "aviara", asa cum zici tu, multi poate vor muri nevinovati.
Pava Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 ce de lume rea, eu asteptam niste specificatii tehnice de la voi, nu dopuri.. ca de ex: 2 boxe kashtan, 1 magnetofon aceeasi marca pe post de amp si un microfon model galena de la electronica industriala, si.. cu casti sa canti tu la sala cearny...
cearny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Paul Gilbert canta cu casti si pe scena asa ca ssshhhhh! Later edit: ...si cum putin spirit mercantil nu strica, recomand un set Shure PSM200. Daca te intereseaza asa ceva, detalii la baiatu'
Wyldechild Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Apropo , cam cat costa un set din asta de casti ( mini monitoare). Am vazut setul ala de shure pe la 500-700 de euro si nu am atat..... sau macar cum se numesc exact ca sa pot sa caut pe net
Guest mazdrunka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Post-Postum™: No vocalii sunt cei mai chinuiti, ci chitaristii, de catre vocalii care nu se aud, nene Eu zic ca suntem toti chinuiti, ca nu avem sali de repetitii ca lumea si bani sa bagam in scule ca lumea, asa cum e in afara... sau eventual case de vacanta... cu tot cu studio... ma rog... visez si eu...
teckus Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 "din titlul topicului" ce ne trebuie noua vocalilor, pur tehnic COJONES Si la vocalii de sex masculin si la vocalii de sex feminin
Guest LETHAL X Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 HAHA!!! Daca ai COJONES risti sa ramai fara dupa ceva timp LLLOOLLL, cojones probabil ca trebuie dar intr-un procent / dupa procentul ala, ori o dai in ciobanie ori ramai fara cearny suna interesant ce zici tu acolo cu shure-ul ala. Am intrat am vazut si pare misto mai ales daca il implementezi ptr. toata trupa. Ai folosit asa ceva pe scena? Chiar da rezultatele scontate? Mai da amanunte...
Recommended Posts