Guest danutzursc Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 gama line 6, cumparate de noi acum 2 luni , de la meloman , folosite de 2 maxim 3 ori pe baterie , in rest tinute in cutie , UNA bucata Uber metal , pret de vanzare 400 lei, cu aprox 100 de lei mai jos , respectiv un line 6 tone core Echo park , la fel nou , pret 500 de lei. plus o pedala wah tot noua , la 100 de lei. Schimb doar cu amplificatoare mari , gen boss gt-8, gama vox , si cam atat. In special boss gt-8
Bogdi Skinny Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 boss GT-8 e amplificator? nu stiai? e noua faza , e inventata acu o ora.....deja a si expirat )
Razvan S. Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 (edited) gama line 6, cumparate de noi acum 2 luni , de la meloman , folosite de 2 maxim 3 ori pe baterie , in rest tinute in cutie , UNA bucata Uber metal , pret de vanzare 400 lei, cu aprox 100 de lei mai jos , respectiv un line 6 tone core Echo park , la fel nou , pret 500 de lei. plus o pedala wah tot noua , la 100 de lei. Schimb doar cu amplificatoare mari , gen boss gt-8, gama vox , si cam atat. In special boss gt-8 uber metal e digital! line 6 tone core echo park e TOT digital, iar ce vrei tu sunt procesoare, nu amplificatoare(care sunt tot digitale) ce e ,,analoage'' din ce ai tu acolo? Edited February 14, 2011 by Razvan S.
Neo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 gama line 6, cumparate de noi acum 2 luni , de la meloman , folosite de 2 maxim 3 ori pe baterie , in rest tinute in cutie , UNA bucata Uber metal , pret de vanzare 400 lei, cu aprox 100 de lei mai jos , respectiv un line 6 tone core Echo park , la fel nou , pret 500 de lei. plus o pedala wah tot noua , la 100 de lei. Schimb doar cu amplificatoare mari , gen boss gt-8, gama vox , si cam atat. In special boss gt-8 ce pedala wah?
Guest danutzursc Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 oh come on` sunt incepator, si mam grabit cand am postat anuntsu , ma refeream la procesoare, nu amplificatoare , imi cer scuze , dar am fost foarte grabit. iar ceea ce am eu sunt pedale. sorry daca am confundat cumva analog cu digital . anyway. are cineva procesor` ?
Guest danutzursc Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 (edited) ce pedala wah? pedala e Wah Man , folosita o singura data, nu am avut sa o folosesc pentru melodiile ce le cant. poza cu pedala Edited February 16, 2011 by danutzursc
Recommended Posts