www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Chitara Sa Aleg?

Recommended Posts

Posted

Daca vrei neaparat set , este destul de buna chitara pt un incepator fara multe pretentii in privinta sunetului , a greutatii , etc.Ai putea sa tragi un ochi si pe la Mica Publicitate .Un Squier ar fi foarte bun si daca ai noroc vei gasi si un amp ieftin de 10-15 W.

Guest Karacter
Posted

Dam are dreptate...

Nu sunt adeptul vanzarilor de pe mica publicitate, desi recunosc ca am facut si eu niste 'mutari' pe acolo, dar poti gasi o chitara foarte decenta la pretul ala+1 combo micut... dar cu foarte multa caldura iti recomand sa nu-ti cumperi chitara aia[de obice pachetele astea beneficiaza de chitari care sunt sub orice asteptare... aici ma refer la calitatea chitarii: ton, finisaj, greutate, s.a.]...

• 1 month later...
Posted (edited)

Nu prea se merita sa iti iei cu 6 milioane un set...Doar daca vrei sa ai chitara de forma...

La inceput vei fi bucuros de ea dar dupa ce vei prinde putina experienta vei regreta ca ai luat-o.Cel mai bine ar fi sa cauti ceva la mica publicitate sau daca vrei neaparat ceva nou sa mai strangi bani. :)

Edited by Ecco
Guest budulea
Posted

cumparati chitara care te face sa te simti bine cand o ai in mana ... nu conteaza da nu e buna , daca te face sa te simti bine ii shimbi dozele ...cu cat te simti mai bine ai citara in mana cu atat canti mai bine ,nu e neaparat sa ma asculti , asta e doar parerea mea ... dute intr-un magazin de instrumente muzicale si probeazale pe toate ca sa vezi ce chitara iti place ..dupa parerea mea chitara te alege pe tine ... cum am mai zis , e doar parerea mea , fara ofense :respect: