Guest SixChords Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Salut. Mi'am luat o chitara acustica (HORA standard M) acum 4 luni, si vreau neaparat o electrica... Spuneti'mi si mie daca chitara asta e buna: http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/1281-behringer-gpk836bk.html Multam' anticipat
Guest Dam Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Daca vrei neaparat set , este destul de buna chitara pt un incepator fara multe pretentii in privinta sunetului , a greutatii , etc.Ai putea sa tragi un ochi si pe la Mica Publicitate .Un Squier ar fi foarte bun si daca ai noroc vei gasi si un amp ieftin de 10-15 W.
Guest Karacter Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dam are dreptate... Nu sunt adeptul vanzarilor de pe mica publicitate, desi recunosc ca am facut si eu niste 'mutari' pe acolo, dar poti gasi o chitara foarte decenta la pretul ala+1 combo micut... dar cu foarte multa caldura iti recomand sa nu-ti cumperi chitara aia[de obice pachetele astea beneficiaza de chitari care sunt sub orice asteptare... aici ma refer la calitatea chitarii: ton, finisaj, greutate, s.a.]...
GuitarSilviu Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 depinde de buget ..o chitara mai buna e dela 10 mil in sus iti recomand un bc rich dar depinde de stilul tau ...cred ca ibanezu e cel mai bun
Ecco Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 (edited) Nu prea se merita sa iti iei cu 6 milioane un set...Doar daca vrei sa ai chitara de forma... La inceput vei fi bucuros de ea dar dupa ce vei prinde putina experienta vei regreta ca ai luat-o.Cel mai bine ar fi sa cauti ceva la mica publicitate sau daca vrei neaparat ceva nou sa mai strangi bani. Edited March 6, 2011 by Ecco
Septi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dude , cand ai buget mai limitat mica publicitate face minuni http://forums.rgc.ro...tare-electrice/ http://forums.rgc.ro...boxe-difuzoare/
Neo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Absolut orice, in afara de aceste minunate pack-uri.... Bine, prin "absolut orice" ma refer la ceva decent, si nu la rebuturile acelea care se vand la pachet cu o miliardime de alte chestii, doar ca sa-ti fure ochii....
Guest budulea Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 cumparati chitara care te face sa te simti bine cand o ai in mana ... nu conteaza da nu e buna , daca te face sa te simti bine ii shimbi dozele ...cu cat te simti mai bine ai citara in mana cu atat canti mai bine ,nu e neaparat sa ma asculti , asta e doar parerea mea ... dute intr-un magazin de instrumente muzicale si probeazale pe toate ca sa vezi ce chitara iti place ..dupa parerea mea chitara te alege pe tine ... cum am mai zis , e doar parerea mea , fara ofense
FiveseveN Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dacã înlocuiești cuvântul chitarã cu heroinã intervenția ta are mai multã logicã. PS: numai cã nu știu de ce ți-ai schimba doza dacã te simți bine.
Recommended Posts