www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

este chitara grosmann kelly pe site-ul..grosmann.ro...ash dori sa stiu detalii despre ea de la posesori sau de la cei in tema

dozele sunt bune?

floydul dezacordeaza?

griful e usor la mana?

isi merita cele 10 milioane?

si altele

post-1491-1148638469_thumb.jpg

Posted (edited)

Nu pot sa-ti zic de asta ca nu am pus mana. Dar am pus mana pe Lace 10, o vezi pe site-ul lor. Bate la fund orice chitara pana in 20 milioane. Corp de mahon, grif de maple, Invader in bridge (singura dar am inteles ca o poti configura cum vrei, HH, HSS, HSH), un action perfect (cel putin mie imi place cat mai jos posibil) fara buzz, grif slim (cam ca la jackson-uri), finisata f. bine.

Minusuri - putin greutza, dar daca vrei sunet de mahon, bassy, asta e. Merita sa faci un drum sa vezi.

Edited by Dyo
Guest Sheriff
Posted

Mai, pe cat pot sa-mi dau seama nu gasesti chitare noi mai bune la banii aia. Uneori poti sa ai noroc cautand la mana a doua sa dai peste chestii misto la bani relativ putini dar in Romania mai greu...

Sfatul meu: du-te pana la Cristi, incearc-o vezi ce si cum, eventual ia cu tine un prieten care se pricepe cat de cat

Guest Jaymz
Posted (edited)

Peavey Rotor la 11 milioane ? :) Nu prea cred, e aproape 1000 de dolari de noua :( cel putin asa scrie pe site'ul peavey :) daca e asa .. i'm buying :)

Edited by Jaymz
Guest Mike L. Angelo
Posted
spam
Posted

va multumesc....oricum...promit ca atunci cand voi face rost de atatzi bani...poate o sa am duc sa probez...insa...:)..e cale lunga pana acolo...eu am inceput discutzia in dorintza de a afla despre chitara asta caci nicaieri nu s-a vorbit...dar momentan...stau foarte prost la categoria fonduri monetare...noroc in toate....daca mai vine cineva cu vreun detaliu...e bine venit

Guest Seraph
Posted

da'mi si mie adresa lui d mail dk ai facut rost de asa ceva; dk nu, cum l'ai prins, la tel?(oricum am retinut nr)

ps: "anticipat" vine inainte :)