lumea imi spune iosif Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Votul va incepe luni 29 Mai la ora 7 PM (19.00 - GMT + 2) Nu va impacientati veti primii detaliile necesare la timpul potrivit. see my point?
Guest Csernik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Draga iosif, rolul adminului e sa asigure buna functionare a forumuloui si impunerea voineti majoritatii, adminul nu e un dictator, e un om care se asigura ca lumea se simte bine pe forum, pentru ca altfel pleaca. Asa ca poftim rostul la ce s-a spus...lumea isi exprima opinia care trebuie luata intr-un fel sau altul in considerare de catre admin. Total deacord...daca am o parere de ce sa nu am libertatea sa o expun..asa ma simt mai bine chiar de nu ma baga nimeni in seama...dar daca nu zic nimic asa n-am nici macar sansa sa ma bage cineva in seama..in fine..mai sunt cateva ore si vom afla tot(la detalii ma refer)..
Guest Pufulete agresiv Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sal'tare!!! Se poate dezvalui cine a ramas, pe cine se pun voturile....daca a fost cineva descalificat.....Nu cred ca este o informatie clasificata...aaaaaaaaa.....sau e??? Oricum...sper sa castige cel care merita si chiar are nevoie de o chitara.....Respect!!!
Guest TimeRobber Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 aaaa..am si uitat ...azi la 7 e momentul adevarului....sau cel putin momentul informatiilor , ca banuiesc ca incepe sesiunea de votare ..
cearny Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Amanam un pic lansarea, deoarece subsemnatul are mari probleme cu legatura la internet si deci ii este mai greu sa primeasca toate fisierele. Intarziem maxim doua ore. Multumim pentru intelegere.
Guest TimeRobber Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Deci ? au trecut mai mult de 2 ore , aproape 3 ...then.... ?
Recommended Posts