alex_iuga Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Schimb Boss Hm 2 vintage cu pedale de modulatie delay si wah. Astept ofertele voastre. 0727626733 Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Schimb Boss Hm 2 vintage cu pedale de modulatie delay si wah. Astept ofertele voastre. 0727626733 Alex Salut, O clona de EHX Small Clone cu ceva modificari te intereseaza? In ce stare este HM-2? Numai bine si multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_iuga Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 (edited) Nu sunt interesat de clone. Efectul arata bine , cateva zgarieturi dar asta e inevitabil la o pedala de varsta asta. Multumesc pt. interes! Alex Edited January 5, 2011 by alex_iuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Nu sunt interesat de clone. Efectul arata bine , cateva zgarieturi dar asta e inevitabil la o pedala de varsta asta. Multumesc pt. interes! Alex Multam mult si bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Salut mai ai pedala de distors boss hm-2,te intereseaza sa il dai pe bani?(imi poti spune unde este fabricata eventual si anul in care a fosta facuta).Stiu ca aceasta pedala a fost fabricata intre anii 1983 si 1991la inceput in Japonia iar din 1988 in Taiwan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Salut mai ai pedala de distors boss hm-2,te intereseaza sa il dai pe bani?(imi poti spune unde este fabricata eventual si anul in care a fosta facuta).Stiu ca aceasta pedala a fost fabricata intre anii 1983 si 1991la inceput in Japonia iar din 1988 in Taiwan. salut, pedala respectiva a ajuns la mine...vezi mai multe amanunte aici: http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/54379-vand-boss-hm-2/. numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts