rebiga mihai Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 shi cand ma gandesc ca io am venit cu ideea sa-i punem maner... am stricat-o de tot!.. nici de lopata nu mai e buna..
Guest Csernik Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 (edited) Uite aici! Care indrazneste sa modifice frumusetea asta? Chiar, de ce mai are nevoie chitara asta?...bine..nu punem la socoteala chitaristul... Edited May 25, 2006 by Csernik
mega.deb Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Si acum noua chitara din seria Square TeleCASTOR : LowPATA DELLuxe Si modelul Square TeleCASTOR LowPATA Haggressiv mancatioa-si.
Guest VAI Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ce sa strici la musicmanu ala..nu strici nimic..e stricata deja...in afara de culoare e o banalitate.e prea rotunjita..bine nu imi plac astea in colturi gen pisi.rici bici sau kkturi dastea dar cea mai mare frumustete ever este IBANEZ JEM 10.au fost facute doar vreo 400 si cu pret in jur de 6000 $. http://www.ibanezrules.com/images/gallery/jem10_678.jpg nu exista nimic mai presus.punct
mega.deb Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 (edited) auzi domnu vai ....... iti recomand sa-ti tii parerile pentru tine ..... musicman e o firma de firma la chitari .....parerea mea e ca Ibanezul ala arata GAY! Edited May 25, 2006 by megasoft
Alex_Strat69 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Bine Mega .... In sfarsit ai zis si tu ceva adevarat !!!! Frumos . Chiar baga-te in chitara aia .... cu talentu tau o sa iasa sigur ceva misto !!! Pentru domnu VAI ca sa stie si el , la evolutia firmei MusicMan a contribuit si Leo Fender dupa ce a plecat de la Fender si G&L. Ibanez pe langa MusicMan sunt niste ieftini copiatori , care la inceput au copiat modelele firmelor consacrate.
Guest Csernik Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Era parerea mea..oricum...nu mi-a placut Ibanez niciodata si nici nu cred ca o sa imi placa, cat despre JEM-ul ala, doamne..chiar ca e gay..nu stiu ce sa zic e colorata si cu atatea flori de zici ca e de pus in rama dar in acelasi timp e prea urata de pus in rama, ce iti trebuie o chitara atat de decorata, si inca intr-un mod asa urat...si manerul ala..why?(asta urasc cel mai mult la ea). Mie personal imi place o chitara mai rotunjita la colturi si mai "grasa"..in fine..nu atacati..e parerea mea...sa vedem ce iese din Ibanezu ala modificat..hmmmm8->
iulian Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 (edited) Uite aici! Care indrazneste sa modifice frumusetea asta? Chiar, de ce mai are nevoie chitara asta?...bine..nu punem la socoteala chitaristul... omule asta e blasfemie!!!!!!! Edited May 26, 2006 by iulian
Guest Csernik Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Nu cred ca te-am inteles pe deplin..ce vrei sa spui? oups...huge D.T. fan spui, hmmmm..oups
Guest GB Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 (edited) Facusem eu odata o chitara in paint din bucati de gibson - exploreruri, flying-v-uri, les-paul-uri si sg-uri. Din pacate s-a dus cu hard cu tot Edited May 26, 2006 by GB
ShoK Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Fara intentia de a jigni pe nimeni si mai ales nu pe domnul vai chitara aia arata asa de bine ca guta o poate lua si sa o puna in rama la intrarea in casa.
rebiga mihai Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 what the "heaven" is that? aia cred ca e special conceputa ca sa ne faca de ras. da' chiar cred ca ar trebui sa o modificam! are nevoie! ..
mega.deb Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 (edited) a modifica Musicmanul ala e mai mult decat blasfemie ... e impotriva legilor naturii cat despre ibanezul ala ..... mda .... chiar ar merge in formatie la ACM sau guta sau salam sau peste.... cum i-or mai fi chema..... Edited May 27, 2006 by megasoft
Guest tudor. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 a modifica Musicmanul ala e mai mult decat blasfemie ... e impotriva legilor naturii cat despre ibanezul ala ..... mda .... chiar ar merge in formatie la ACM sau guta sau salam sau peste.... cum i-or mai fi chema..... totusi, sa nu fim rai... acu sa nu-mi sariti in cap dar totusi exista multe chitari mult mai nasoale decat ibanezurile
mega.deb Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 nu ne refeream la ibanezuri in general ... ci doar la modelul atasat de domnul VAI
Guest Csernik Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 (edited) a modifica Musicmanul ala e mai mult decat blasfemie ... e impotriva legilor naturii cat despre ibanezul ala ..... Pai exact acolo am vrut sa bat si eu prin acel "cine indrazneste", sunt total deacord ca e blasfemie Asa parca totusi imi place mai mult(nu l-am scapat total de "gayness" dar asta e, e fara "toarta"): Edited May 27, 2006 by Csernik
mega.deb Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 (edited) Arata de parca un copil a mancat creioane colorate, si apoi le-a varsat pe chitara, dar oricum mult mai bine ca originalul si chiar un pic mai putin gay... io inca ma gandesc cum s-o fac patrata Edited May 28, 2006 by megasoft
Guest tudor. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 nu ne refeream la ibanezuri in general ... ci doar la modelul atasat de domnul VAI in that case...perfect deacord cu tine
Guest Csernik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 (edited) Vektor, e pe bune chitara? sau e una modificata de tine.. Doamne.... Edited May 29, 2006 by Csernik
rebiga mihai Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 chiar ar merge in formatie la ACM sau guta sau salam sau peste.... cum i-or mai fi chema..... da' vad ca shtii catziva.. eshti informat
Guest Mike L. Angelo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Vektor, e pe bune chitara? sau e una modificata de tine.. Doamne.... Chitara aia exista in realitate si este o atrocitate facuta de Gretsch, fiind cica signature Bo Diddley. Exista vreo 3 versiuni. G6138 Bo Diddley G5810 Bo Diddley G5850 Mini Diddley Si un alt Gretsch care mi s-a parut destul de urat este asta G6199 "Billy-Bo" Jupiter Thunderbird. Si in asta a fost implicat acelasi Bo Diddley.
rebiga mihai Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 bai dar ce se intampla? nu mai sunt chitari care trebuiesc modificate? era un joc dragut..
Catalin S. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Bre, vreau si io o kitara d-aia... pe bune, de unde pot sa cumpar ?
Recommended Posts