www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Acum cateva saptamani ma uitam peste un site si am gasit o poza cu un squier....neobisnuit...si tocmai de acea imi place. Cum nu am fost un fan squier m-am gandit sa schimb headstockul. Aici aveti poza inainte si dupa. Daca imi mai vin in minte ceva schimbari o sa le pun(daca vreti sa aduceti voi schimbari sunt binevenite :) ). A si ink ceva. Daca mai are cineva o chitara preferata la care considera ca lipseste ceva si are 2 minute sa piarda in paint astept si alte poze.

post-1198-1148292779_thumb.jpg

post-1198-1148292794_thumb.jpg

P.S. asta o sa va pregateasca pentru slujba bine platita de custom guitar maker care o veti avea :)

Edited by ShoK
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E frumos dar in afara de a fi semnatura lui vai nu mi se pare prea practic...daca vorbim asa nici faptul ca am taiat din headstock nu e prea practic so.........ca o concluzie merge nene merge :) . Astept pe cineva care sa o transforme intr-un v stil alexi :)

Guest InFlames
Posted

uitati si modelul meu de squier tunnat :) ......arata k un ibanez :)

post-517-1148298436_thumb.jpg

Guest InFlames
Posted

da vad ca iti place ibanezul dar nu modelul vai

daca iti placea prelucrai shi tu poza aia care trecuse prin doua maini! :)

poza asta cu chitara squier am modificat-o acum vreo 3 saptamani ....pt. k vazusem modelu pe nu stiu ce site shi m-am gandit sa=i fac un headstock care sa semene cu un ibanez....asha k io am fost primu :)

Guest Sylviu
Posted (edited)

dc incercati toti sa o modificati sa arate k un ibanez ? alte idei mai originale nu va vin ? oricat ai incerca sa o tai nu o sa arate niciodata k un ibanez.. asa k veniti cu designu vostru personal..

p.s. : la ce bun sa ai un squier cu forma de ibanez.. tot squier e.. ca si cum ai tuna o dacie.. tot dacie e..

Edited by Sylviu
Guest Sylviu
Posted

megasoft.. ma indoiesc k va avea cineva curajul sa isi dea gauri asa in singura lui kitara :)

Guest Sylviu
Posted

:):):)

adevarat.. desi dupa votka aia mi-e ca toata kitara o faci o gaura :(

Guest MrJackson
Posted

Moaaaa, ce rea e asta... felicitari maestre!

Posted

Mama unde s-a ajuns cu chitara asta :) . Daca tot e sa ne prostim mai veniti si cu o alta poza cu chitara la care ati vrea sa schimbati ceva...crek squier vrea deja sa ne dea in judecata(whisper from the back of my head: Don't worry...your not that important :) ).