Guest Fate Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Hey! Suntem Raluca (14 ani, voce si nitica chitara) si Calin (15 ani, tobe) si cantam rock (hard, grunge, alt...) Cautam unul / doi chitaristi si un basist. Avem un garaj in care putem repeta. J Daca esti interesat ne poti contacta la enescu.andreea@gmail.com sau la nr. de tel. 0756725822 (in cursul sapt. de preferat dupa ora 6 PM, in weekend oricand).
Pit Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Uau!!! Impreuna aveti mai putini ani decat am eu de unul singur. Ma face sa ma simt batran. Mult succes doamna! Sper ca dumneavoastra si domnul sa gasiti ceea ce cautati, cat mai repede! ...Si bine ati venit pe rgc!
Guest Darkwish Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tocmai ti-am trimis un mail, citeste-l si daca e ceva ne auzim la un telefon;)
Dek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Salut.... Din pacate sunt prea mare pentru voi.... Dar daca vreti putem sa colaboram....va pot scrie cantece...
Guest The New One Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 cam ce coveruri intentionati sa faceti?
Guest Fate Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Guns, rhcp, nirvana, scorpions, oasis...ceva ozzy osbourne maybe... Salut.... Din pacate sunt prea mare pentru voi.... Dar daca vreti putem sa colaboram....va pot scrie cantece... suna interesant Am mai scris eu ceva versuri da' meh, nu's cine stie ce...
Riff Hudson Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) Avem un garaj in care putem repeta. J aveti loc de repetitii???? Edited January 8, 2011 by Riff Hudson
Ecco Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Am vorbit cu cei de aici,am stabilit sa ne intalnim si nu au aparut... +1 pentru seriozitate
Guest Fate Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 daca prin "nu au aparut" intentionai sa spui "au stat 40 de min si te-au asteptat degeaba", atunci sunt perfect de acord cu tine! Am vorbit cu cei de aici,am stabilit sa ne intalnim si nu au aparut... +1 pentru seriozitate
Recommended Posts